GEÇMİŞ OLSUN OMAR..

Dün gece yeni yıla saatler kala gelen son dakika haberi tüm spor camiasını üzdü. Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui'nin elinde havai fişek patladığı ve bazı parçaların yüzüne geldiği açıklandı.

GEÇMİŞ OLSUN OMAR..

Dün gece yeni yıla saatler kala gelen son dakika haberi tüm spor camiasını üzdü. Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui'nin elinde havai Adiosbet fişek patladığı ve bazı parçaların yüzüne geldiği açıklandı. Omar'ın uzun süre görme kaybı yaşayabileceğini ifade edilirken Abdürrahim Albayrak, yıldız oyuncunun gözünün yıkanacağını açıkladı. 

OMAR'IN DOKTORU PROF. DR. VEDAT KAYA'DAN İLK AÇIKLAMA!

Omar'ın doktoru Prof. Dr. Vedat Kaya yıldız oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Prof. Dr. Vedat Kaya, Omar'ın durumunun finalde nereye varacağına ilişkin takiplerin yapıldığını incelemelerin yapıldığını vurguladı. Omar'ın durumunun düne göre daha iyi olduğunu ifade eden uzman isim bir gözün diğerine göre daha hasarlı olduğunu ifade etti. Önümüzdeki süreçte yapılacak işlemlerden sonra durumun netliğe kavuşacağı vurgulandı.

12Numara olarak başta #Galatasaray Spor Kulübüne, camiasına ve tüm futbol camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..
#12numara #Fenerbahçe #OmarElabdellaoui #BizBirlikteTürkiyeyiz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43