Hedef Fenerbahçe üzerinden Ali Koç’u istifa ettirmek!

Hepimizin çok iyi bildiği gibi Fenerbahçe futbol takımına yönelik inanılmaz hakem hataları var ve bu büyük bir hızla devam ediyor.

Hedef Fenerbahçe üzerinden Ali Koç’u istifa ettirmek!

Aslında bu oynanan çirkin ve adaletsiz oyun geçen sezonun ikinci devresi olarak dikkat çekiyor. Geçen sezon neredeyse bu kirli ve hain bazı güçler Fenerbahçe Futbol Takımını kümeye düşüreceklerdi. Fakat hakemlere rağmen alınan zora ki galibiyetler bu Fenerbahçe düşmanlarının kursağında kaldı. Şimdi bu oyun çok daha acımasız ve belirgin olarak devam etmekte ve sonuna kadar da devam edecek gibi gözüküyor. Futbol kurallarının başka takımlara başka, Fenerbahçe’ye ise başka olmasının tek sebebi ise şudur:

Ben uzun yıllardır birçok alanda görev aldım ve başarı ile de yaptığıma yürekten inanıyorum. Yeni aldığım net bir bilgi neticesinde tahminlerimin bir kez daha doğru çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Fenerbahçe futbol takımını sahada adeta katletmek, kötü sonuçlar almasını sağlamak; bunu getireceği taraftarın ve camianın tepkisini ise tam olarak İstedikleri hedefleri olan Başkan Ali Koç’un üzerine çekmektir. Yani Fenerbahçe Futbol Takımı üzerinden Ali Koç hedef alınmıştır. Bu hain ve alçak oyunu kuranların birçok kez Fenerbahçe üzerinden oyun kurdukları aşikârdır. Net olarak bu hainlerin koydukları hedef kesin olarak Ali Vegabet Koç’a sonunda “LANET OLSUN” dedirtip görevinden istifa etmesini sağlamaktır.

Başkan kulüp için de en yakınına bile güvenmesin

Başkanın Ersun Yanal’ı görevden alması ve onun yerine başka ünlü yabancı hocayı getirmesi de asla çözüm olmayacaktır. Bilakis bu ellerini Fenerbahçe ve Ali Koç üzerinden indirmeyen kirli güçlerin daha çok işine gelecektir. Yapılması gereken tek şey onların hiçbir zaman istemediği ve istemeyeceği başta Başkan Ali Koç’un, sonrada tüm Fenerbahçe’yi sevenlerin birlik beraberlik içinde olmaları takımlarına, başkanlarına sahip çıkmaları olacaktır. Bizleri karıştırmak isteyen bu vatansız ve hainlere asla bu fırsatı vermemeliyiz. Başkan Ali Koç kulüp içinde en yakınında olan bazı isimleri tekrar gözden geçirmesi kendisi adına, Fenerbahçe adına son derece önemlidir. Bazı hainlerin zamanında Aziz Yıldırım için de aynı oyunu oynadığını Ali beye hatırlatmak isterim. Hain darbe girişimi yapıldığı sıralarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakınında olan yaverinin bile bir hain olduğu sanırım bu dediğimi daha çok önemsetecektir. Atalarımızın dediği gibi “Haini dışarda arama, en yakınında ara” demesi sanırım boşa söylenen bir özlü söz değildir.

Her zaman yanınızdayız

Ben şahsım olarak ve 12 Numara olarak sonuna kadar Ali Koç’un ve futbol takımımızın sonuna kadar yanında olduk, bundan böylede olacağız. Zamanında bu oyunun aynısını bizlere oynayanların aynı aktörler olduğunu net olarak biliyorum. Ve onlara buradan sesleniyorum : “BİZİYIKAMAYACAKSINIZ” “BİZİBÖLEMEYECEKSİNİZ” “BİZBİRLİKTEFENERBAHÇEYİZ” Vesselam..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43