Hoş geldin Mauricio Lemos..

Fenerbahçemiz, kulübü Las Palmas ve kendisi ile anlaşmaya vardığı Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'u 3 yıllığına renklerine bağladı.

Hoş geldin Mauricio Lemos..

Yeni oyuncumuza 'hoş geldin' diyor, Çubuklu formamızla başarılı yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Kulübüm için elimden gelen her şeyi yapacağım

Lemos, “Öncelikle bana güvenen bütün herkese, Başkanımıza, Futbol Şube Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyelerimize, kaptanımız Emre Belözoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Kulübüm için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Çok büyük bir kulüp ve çok büyük bir taraftara sahip olduğunuzu biliyorum. Çocukluğumdan beri takip ediyorum. Beni destekledikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 

 


Uruguaylı stoper Mauricio Lemos imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu.
 
Yöneticimiz Selahattin Sultanbet Baki: Fenerbahçe’ye iyi bir karakter aldığımızı düşünüyorum
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, “Bu seneki transfer politikamızda bize hem vakit kaybı olmaksızın hemen katkı yapabilecek eski değerlerimizi, tecrübeli oyuncuları aramıza katarken tabii ki geleceği de unutmamak gerekiyordu. Dolayısıyla hem Emre kaptanımızdan hem de Lugano’dan aldığımız referanslar doğrultusunda bir süredir takip ettiğimiz Lemos’u transfer ettik. 24 yaşında, Uruguay A Milli güncel kadrosuna girmeye başladı. Tam kıvamında yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah kariyeri bizimle beraber çıkabilecek en yüksek noktaya gelir, uzun yıllar bize hizmet eder. Fenerbahçemize ve kendisine hayırlı, uğurlu olsun. Fenerbahçe’ye iyi bir karakter aldığımızı düşünüyorum.” dedi.
 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43