İsmail Kartal: Bu galibiyeti muhteşem taraftarlarımıza armağan ediyorum

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, 2-0 kazanılan Göztepe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal: Bu galibiyeti muhteşem taraftarlarımıza armağan ediyorum

Galibiyeti değerlendiren İsmail Kartal, “Derbi maçından sonra bir rehavet olabiliyor, futbolculuk hayatımda da bunu gördük. Hafta başından itibaren, ilk antrenmanla birlikte oyuncularımız rehavete kapılmama konusunda uyardım. Göztepe’nin puan tablosundaki sıralaması bizi aldatmasın, çok ciddi ve iyi bir ekip oldukları konusunda da oyuncularımı uyarmıştım. Oyuna iyi başladık. Taraftarlarımızın da müthiş desteğiyle golü de erken bulduk. Oyun üstünlüğü bizde iken ilk yarının sonlarına doğru rakip oyun üstünlüğünü ele aldı. 2-3 tane ciddi şutları, bir iki tane de pozisyona girdiler. Bu gerçeklerle de yüzleşmemiz lazım. Sonuçta kazanma alışkanlığını ele geçirdiğimiz için 60, 65. dakikaya kadar bekledim. Oyunun başında da sakatlıktan dolayı mecburi değişiklik oldu. Bunun da oyunumuzu yavaşlattığını düşünüyorum. Szalai’yi beke, Ferdi’yi öne aldık. Adapte olmaları sürecinde birazcık durgunluk yaşadık. Bu süreçte Göztepe üzerimize geldi. İkinci yarıya coşkulu başladık. 3 oyuncu değişikliği ile hamle yaptık ve oyun üstünlüğünü tekrar ele aldık. Gerçek Fenerbahçe olarak çok baskı kurduk. İkinci golü bulduk, 3’ü, 4’ü de atabilirdik. Kazandığımız için çok mutluyum. Muhteşem taraftarlarımız takımımıza canıgönülden destek verdi. Oyuncularım da buna karşılık verdi. Bölüm bölüm iyi oynadık, bölüm bölüm vasat oynadık. Buna rağmen kazanmasını bildiğimiz için oyuncularımızı tebrik ediyorum ve bu galibiyeti yine muhteşem taraftarlarımıza armağan ediyorum.” dedi.

 
Serdar Aziz’in golüyle ilgili İsmail Kartal, “Geldiğim günden beri 5 ya da 6 tane duran toptan gol atmışız. Benim istediğim bu tip gollerdi. Buna bu hafta çok çalıştık. Özellikle Serdar Dursun, Serdar Aziz, Min Jae, Miha Zajc’ın ön direğe, merkeze veya ikinci direğe gitmeleri konusunda çok çalıştık. Böyle bir gol atmayı çok istiyordum. Antrenmanda onlarla da konuştum. Gol atmak istiyorsan inanacaksın ve kararlı olacaksın diye. Serdar Aziz de çok iyi yükseliyor. Güzel bir gol attı. Kendisini tebrik ediyorum. Çalışmasının karşılığını aldı. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
 
Galibiyet serisi içinse Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Biz maç maç düşünüyoruz. Ekibim ve oyuncularımla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İyi mücadele ve iyi futbolla taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Maç maç düşünüp sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunu zamanla yaşayıp göreceğiz.” dedi. 12Numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43