İsmail Kartal bu sözlerle Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe'nin form grafiğinin yükselmesinin mimarı İsmail Kartal, Fatih Karagümrük maçı öncesi duygusal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal bu sözlerle Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe'nin form grafiğinin yükselmesinin mimarı İsmail Kartal, Fatih Karagümrük maçı öncesi duygusal açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan veda gibi açıklama
İsmail Kartal, Kadıköy’deki son maçı olan Karagümrük karşılaşması öncesi taraftara seslendi: Veda zamanı geldi. Onlara şampiyonluk hediye etmek isterdim. Bana ve oyuncularıma gösterdikleri sevgi ve destek için onlara teşekkür ediyorum.

Kadıköy’deki son maçına Fatih Karagümrük karşısında çıkmaya hazırlanan teknik direktör İsmail Kartal, bu duygusal mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, “Tabii ki daha farklı olmasını, 12. adama şampiyonluk hediye etmeyi çok isterdik. Ancak göreve başladığım zaman bu yoldan bir hayli sapmıştık. Bu nedenle şampiyonluk bizim için ulaşılması çok zor bir hedefti. Her şeye rağmen taraftarı yeniden tribünlere çekebildiğimiz için mutluyum. Artık elveda deme zamanı. Onlara bol gollü, güzel bir galibiyetle veda etmeyi arzuluyorum. Fenerbahçe ’nin bir evladı olarak onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. İsmail Kartal, kalan iki maçın ardından sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatarak, “Bundan sonrası başkan ve yönetimin. Eğer kalacaksam, ekibimle birlikte şu anki şartlarda devam etmek isterim” dedi.

ANKARAGÜCÜ İLE PRENSİPTE ANLAŞTI..

Fenerbahçemizde yakaladuğı müthiş performansı ile avrupa'nın en başarılı hocaları arasına girdi. Fenerbahçe il eyaşanan hoca çıkmazı ve yabancı hoca ile devam kararı İsmail Kartal'ıda harekete geçirdi. Efsane kulüplerimizden olan ve 1 yıl aradan sonra Şampiyon olarak süper Lige yeniden çıkan Ankaragücü ile 2 yıllık bir sözleşmede hemen hemen anlaştı. 

İsmail kartal Anjaragücü Kulübünde 2017 sezonunda da görev almış ve iyi bir çizgi yakalamıştı. 12numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43