İsmail Kartal'dan Mesut Özil kararı

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak kritik Konyaspor maçı öncesi planlarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde, Mesut Özil konusunda İsmail Kartal'ın karar verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

İsmail Kartal'dan Mesut Özil kararı

Süper Lig'de son 5 maçta 13 puan toplayan ve lig ikinciliği için kritik Konyaspor mücadelesine hazırlanan Fenerbahçe'de Mesut Özil'e planı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İSMAİL KARTAL'IN PLANI

Süper Lig'de ikincilik mücadelesi veren Fenerbahçe bu hafta oynanacak kritik Konyaspor maçının planlarını hazırlıyor. Son 5 lig maçında 13 puan toplayan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, Mesut Özil'den faydalanmak istiyor.

OYUNUN MERKEZİ MESUT ÖZİL

Alanyaspor deplasmanında attığı gol ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Özil'in mevkii bozulmayacak. Tecrübeli yıldız yeniden oyunun merkezinde olacak.

CRESPO - ZAJC İKİLİSİ GÜVEN VERDİ

Özil'in arkasında artık uyumla oynayan ve istikrar yakalayan Crespo-Zajc ikilisi orta sahada güven veriyor. Crespo-Zajc ikilisi sayesinde Mesut Özil ön tarafta daha rahat oynuyor. Orta sahada savunmanın dirençli olması ünlü futbolcunun hücum hattında daha rahat ve daha verimli oynamasını sağlıyor.

KANATLARDA ROSSI VE İRFAN CAN

Takımın kanatlarında da Rossi ve İrfan Can'ın olması bekleniyor. Cezası biten İrfan Can'ın Konyaspor karşısında sağ kanatta, geçen hafta Alanyaspor maçında sahanın yıldızlarından olan Rossi'nin de sol kanatta yer alması düşünülüyor. Mesut Özil'in oyun içerisinde Rossi ve İrfan Can'la da iyi iletişim kurması bir diğer artı güç olarak görülüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43