İsmail Kartal "Göreve hazırım"

Vitor Pereira'nın görevine son verilmesinin ardından efsane isimlerden İsmail Kartal'dan 'Göreve hazırım' mesajı gelmişti.

İsmail Kartal "Göreve hazırım"

Vitor Pereira'nın görevden ayrılmasıyla oluşan teknik direktör boşluğu henüz doldurulamadı. Başkan Ali Koç ve yönetimin yeni teknik direktör için yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-lacivertli kulüp artık zamanla yarışıyor. Zira ligin ikinci yarısında ilk hafta maçı 10 Ocak Pazartesi günü Adana Demirspor’la oynanacak. O nedenle yeni gelecek hocanın takımı tanıması, oyuncuları tanıması, eğer yabancı hoca olacaksa ligi ve rakipleri tanıması zaman alacak. Bu nedenle kısa bir sürede karar alınması gerekecek. Bu arada Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı.

Başkan Ali Koç'un bir an evvel yeni hocasını belirlemeyi istiyor. Yabancı arayışı olsa da teknik direktör İsmail Kartal’ın göreve hazır olması herkesi rahatlatıyor.

Ne sözleşme süresi ne de maddi konularda herhangi bir sıkıntısı ya da şartı olmayan 60 yaşındaki efsane futbolcumuz İsmail Kartal’ın her zaman hazır olarak beklediğini vurgulaması camiamızdan alkış aldı. 

Fenerbahçe tarfatarlarının çok sevdiği bir sahabet isim olan İsmail Kartal'ın başarılı olacağına tüm camia yürekten inanıyor.

Başkanımız Ali Koç dışarıdan takımı hiç tanımayan bir yabancı hoca arayışlarına bizce son vererek, Fenerbahçe'ye hizmet etmek için hazır bekleyen İsmail Kartal hocamızla anlaşmasını çok istiyoruz.

Konyasprun başında yakaladığı büyük başarıyı coronavirüs sebebiyle 10 futbolcusundan yoksun olarak genç takımdan futbolcu takviyesi ile mücadele etmesi ayrı bir alkışı hak eden durumdur.  Konyaspor şu anda yakaladığı ivmeyi İsmail Kartal hocamıza borçludur. 

İnşallah Başkanımız en azından bu sezon sonuna kadar İsmail Kartal hocamızı takımın başına getirir. Dünyanın parasını yabancılara vermekten çok daha akıllı ve doğru bir iş olur.  12numara
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43