İşte Fenerbahçe'nin sol bek adayları!

Süper Lig'de gözünü şampiyonluğa diken Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sol beke transfer yapmak isteyen sarı lacivertli takımda adaylar belli oldu.

İşte Fenerbahçe'nin sol bek adayları!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor... Sezon başından bu yana sol bekte sorun yaşayan Sarı-Lacivertlilerin önceliği bu bölge... Hasan Ali ile rekabet edebilecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kanarya’da hedefte üç isim var... Öncelik Napoli’nin Cezayirli yıldızı Ghoulam... Ancak tecrübeli sol bekin sezon içerisinde yaşadığı sakatlık akıllarda soru işareti yaratıyor. Raporlar Güvenilir Bahis Siteleri incelendikten sonra karar verilecek.

GÖZLER MİLAN’DA

Ghoulam olmazsa Kanarya’nın B planı ise Milan’ın İsviçreli oyuncusu Ricardo Rodriguez... Tecrübeli sol bekin menajeri geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi ve Fenerbahçe ile bir ön görüşme gerçekleştirdi. Taraflar bu görüşmede prensip olarak anlaştı ancak, son kararı Milan verecek.

İtalyan ekibi bu transferi onaylamazsa son tercih olarak G.Rangers’ın 27 yaşındaki oyuncusu Borna Barisic’e teklif yapılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43