İşte son gelişmeler..

Süper Lig'de ikinci yarıya Adana Demirspor maçıyla başlayacak olan Fenerbahçe, kazanarak zirve yarışına tutunmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-lacivertlilerin bir diğer gündemi ise teknik direktör.

İşte son gelişmeler..

Başarısız geçen sürecin ardından Pereira ile yollarını ayıran Kanarya, yeni hocasını her an açıklayabilir. Teknik adam çalışmalarının yanı sıra golcü transferi için de çalışan sarı-lacivertlilerin Origi ile temas halinde olduğu belirtiliyor. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler...

Fenerbahçe, teknik direktörü belirlemeden transferde adım atmayacak. Ancak hoca konusu kesinleşene kadar piyasadaki isimlerle ilk temaslar kuruluyor.

Bu hafta içi yeni teknik direktörünü açıklaması beklenen Fenerbahçe yönetiminin ardından santrfor, kanat oyuncusu ve sol bek başta olmak üzere 3 veya 4 takviye yapacağı gelen bilgiler arasında.

üLiverpool forması giyen Belçikalı Divock Origi bunlardan biri olarak öne çıktı. 27 yaşındaki golcünün temsilcileriyle temasa geçen yönetim, olumlu geri dönüş aldı. Taraflar konuyu derinlemesine görüşmek üzere sözleşti.

Teknik adam konusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündeminde; Löw, İsmail Kartal, Jorge Jesus ve Slaven Bilic yer alıyordu. Kanarya'nın yeni hocasını bulduğu açıklandı.

Alman teknik direktör Löw'ün tüm ısrarlara rağmen devre arasında takım devrelmak istemediği belirtiliyordu.

Deneyimli hocanın bu sebepten dolayı Fenerbahçe'yi reddettiği matadorbet giriş Alman basınında yer aldı.

Slaven Bilic ve Jesus ile de temas halinde olan Kanarya'nın, Hırvat hocayla el sıkıştığı yazıldı.

Hırvat basını, bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran deneyimli teknik adamın Fenerbahçe'nin yeni hocası olduğunu duyurdu.

Bilic'in birkaç gün içinde İstanbul'a gideceği ve sarı-lacivertli takımla resmi sözleşme imzalayacağı duyuruldu.

53 yaşındaki hoca, dün Çin ekibi Beijing Guoan ile yollarını ayırdı. Ayrılık resmen açıklandı.

Hırvat basınından Germanijak'a göre Fenerbahçe, Bilic'i sezon başında da istemiş ancak Çin ekibi izin vermeyince transfer gerçekleşmemişti.

Kontartını sonlandırarak boşa çıkan Bilic'in sarı-lacivertli takımın yeni hocası olmasının önünde herhangi bir engel bulunmuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43