Kadıköy’de Gelenek Bozulmadı..

Kadıköy’de Gelenek Bozulmadı..

Kadıköy’de Gelenek Bozulmadı..

Tam 19 yıldır devam eden “KADIKÖY” klasiği 20 yıla çıktı. Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonunu yaşadığı sezonda ezeli rakibine uzun bir süre 10 kişi oynamasına rağmen yine de boyun eğmedi. Galatasaray psikolojik olarak Kadıköy’de zaten ayakları titrer oynadı. Hasan Ali kırmızı kart görünce haliyle şampiyonluk yolunda şiddetle puana ihtiyacı olan Galatasaray maçın bazı bölümlerinde topla daha çok oynadı. Ancak çok hafızalarda kalan bir pozisyon yaratamadı. Fenerbahçe çok gariptir 10 kişi kalınca ikinci devre de zaman zaman rakibini adeta bunalttı. Ligin hem üstünü, hem de altını ilgilendiren “Sözde Derbi” 1-1 sonuçlandı.

Tebrikler Elmas..

Ersun Yanal yine çok sürpriz bir kadro ile sahaya çıktı diyebilirim. Özellikle haftalardır oynamayan Eljif Elmas sahanın en iyisi olarak dikkat çekti. İyi mücadelesini ve oyununu usta golcülerin attığı şık bir gol ile taçlandırdı. Elmas’a ayak uyduran Valbuena, Dirar ve eski maçlarına göre daha iyi olan Moses diğer dikkat çeken oyuncular oldular.

Tolgay bu değil..

Ersun hocanın çok güvendiği ve benim de transferine çok sevindiğim Bahis Siteleri Tolgay Arslan bir türlü kendini gösteremedi. Maçın birçok zamanında ayağında topları çok ezdi ve hatalı paslar kullanarak maçın hayal kırıklığı yaratan ismi oldu. Umarım çok yetenekli olan bu kardeşimiz önümüzde ki maçlarda kendisinden beklenen katkıyı takım arkadaşlarına verir.

Harun çok hatalı goller yiyor!

Kalede bir türlü güven vermeyen Harun’un bir an önce kendisini toparlaması gerekir. Ersun hoca böyle önemli bir derbiye kalede onunla başlaması gerçekten büyük bir riskti. Nitekim yediği gol kesinlikle Harun’un hatasıydı. Bereket versin ki Elmas gol atarak maçın berabere bitmesini sağladı. Yoksa ben dahil bütün eleştiri okları kaleci Harun’un özerinde olacaktı.

Zor dönem sona erdi..

Fenerbahçe çok zor dönemden geçtiği bu dönemde şampiyonluğa oynayan ve kendisinden çok daha formda olan ezeli rakibine yine boyun eğmedi. Aslında taraftar kesinlikle galibiyet bekliyordu ancak, Hasan Ali’nin gördüğü kırmızı kart sebebiyle 1-1 ‘den çok rahatsız olmamıştır. Fenerbahçe kendisi adına önemli bir puan alarak küme düşmeme yolunda çok rahat nefes aldı. Bundan sonra oynayacağı maçları daha rahat ve huzurlu oynayacaktır.

Maçın Yıldızları: Eljif Elmas&Dirar&Valbuena

Maçın Hayal Kırıklığı: Tolgay&Topal&Harun

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEGalatasaray

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43