Kalite ve Güven: Erkan Necati Sait…

Sizlere bu haftaki köşe yazımda Fenerbahçe’mizin Başkanı Sayın Ali Koç'un en büyük yardımcılarından birisi olan ve hatta en yakınında olan (tam 20 yıldır) değerli kardeşim Erkan Necati Sait beyden biraz söz etmek istedim.

Kalite ve Güven: Erkan Necati Sait…

Kalite ve Güven: Erkan Necati Sait…

Sizlere bu haftaki köşe yazımda Fenerbahçe’mizin Başkanı Sayın Ali Koç'un en büyük yardımcılarından birisi olan ve hatta en yakınında olan (tam 20 yıldır) değerli kardeşim Erkan Necati Sait beyden biraz söz etmek istedim. Kendisi Sayın Ali Koç'un tam 20 yıldır en yakınında en güvendiği isimlerden birisi durumunda. Sevgili Erkan Sait kardeşim kalitesi ile duruşuyla,  konuşmasıyla ve kibarlığı ile dikkat çeken bir isim. Muhakkak ki sevgili başkanımız bu değerli ismi 20 yıldır yanında istiyorsa kesinlikle kendisi için de önemli bir isim olduğu zaten anlaşılır. Neredeyse Başkanla 20 saat birlikte olan Erkan Bey Camiamızın’ da her kesiminin kısa sürede sevgisini ve saygısını kazanmasını bildi. İşini tam olarak hakkıyla yapan böyle Pulibet profesyonel insanlara her iş adamının ve siyasetçinin muhakkak ihtiyacı vardır.

Böyle özel insanlar çok azaldı..

Özellikle son yıllarda Ali Koç gibi böyle büyük işadamlarının kaliteli ve güvenilir insanları bulabilmesi çok kolay değil. Günümüzde hainliğin moda olduğu bir süreç yaşıyoruz. Bu bakımdan da Erkan Bey gibi güvenilir ve kaliteli isimler bulmak ve onlarla çalışmak neredeyse imkânsız gibi. Atalarımızın da dediği gibi kaliteli ve güvenilir olmak doğuştan olur. Erkan kardeşim bu özellikleri doğuştan alan ve hayatı boyunca da sürdüren başarılı bir isim. Bir insan her şey olabilir, ancak insan olamaz. İnsanlık ve adamlık Allah tarafından verilen özel bir manevi zenginliktir. Adam gibi adam bir isme de, adam gibi ve kaliteli insan yakışır..Vesselam..

Ben böyle değerli bir isimle dost ve arkadaş olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum. Rabbim yolunu her daim açık eylesin güzel insan.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43