Kesin Şampiyon Olunmalı!

Kesin Şampiyon Olunmalı!

Süper Lig takımlarımız hatıl harıl harıl transfer çalışmalarını sürdürüyorlar. Mevcut kadrolarına yeni isimleri eklemenin çabası içindeler. Süper Lig takımları içinde yeni ve başarılı olabilecek isimlere en fazla ihtiyacı olan takım kuşkusuz ki Fenerbahçe takımıdır. Geçen sezon adeta taraftarı sinir hastası yapan transferler bu sezonda yaşansın asla istenmiyor.

Yeni alınacak isimleri aldığım bilgiye göre Ersun hoca belirliyormuş. Yani kimse merak etmesin ki transferleri Comolli ve Ali Koç yapmıyor. Umarım ki Ersun hocanın istedikleri alınır. Yine kendi, kafalarına göre sadece adı ‘Futbolcu’ olan sokak adamları alınmaz. Takımın her mevkide oyuncuya ihtiyacı var. En az 6-7 kaliteli oyuncunun takıma kazandırılması gerekir. Eğer ki transferlerde son söz Ersun hocada olursa başarılı bir transfer dönemi olacağına ben inanıyorum.

Fenerbahçe camiası için önümüzdeki sezon son derece kritik olacaktır. Yani takımın hedefinin şampiyonluk olacağı kalıplaşmış laf yerine “KESİN ŞAMPİYON OLUNACAK” olmalıdır. Rakiplerimizden Casinovale açık ara öndeyken şimdi rakiplerimiz bizden açık ara önde oldular. Bu düşüncelerle takıma çok kaliteli ve karakterli futbolcuların alınması şart.

Geçen sezon camia adına gerçekten utanılacak bir sezon yaşatan yönetim ve Comolli’nin kredisi artık tamamen bitmiş durumdadır. Stada gelen bir avuç taraftarın her ne kadar Başkana ve Comolli’ye ses çıkarmaması tüm camiayı bağlamaz ve de temsil edemez. Asıl dikkate alınması gereken stadın dışında ki Fenerbahçelilerdir.  Sokakta ki Fenerbahçeliler, stada gelen bir avuç belli bir taraftar topluluğu kadar anlayışlı olmaz, olamaz. Ali Koç ve diğer yetkililerin buna göre davranmaları ve önlem almaları gerekir. Yoksa stada kulak verip, sokağı unuturlarsa en ufak başarısızlıkta hepsi koltuklarını bırakmak zorunda kalır. Fenerbahçe sadece stada gelen taraftarlardan ibaret değildir! Fenerbahçe 20 milyon taraftarı olan büyük bir camiadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43