Mesut Özil'den bir İstanbul paylaşımı daha

Fenerbahçe'ye transferi beklenen Mesut Özil, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Mesut Özil'den bir İstanbul paylaşımı daha

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki bir numaralı ismi Mesut Özil'den bir İstanbul paylaşımı daha geldi.

Yıldız futbolcu, yayınladığı Cuma mesajında İstanbul'da bulunan Sultan Ahmet Camii'ne yer verdi.

32 yaşındaki Mesut geçtiğimiz günlerde de İstanbul Boğazı'ndan bir paylaşım yapmıştı.

MESUT ÖZİL'İN AMCASINDAN TRANSFER YORUMU: "DAHA ÖNCE SÖYLEMİŞTİ

Mesut Özil'in amcasından transfer yorumu: "Daha önce söylemişti"
Fenerbahçe, Mesut Özil transferine son aşamaya gelirken, yıldız futbolcunun çevresi gelişmeleri heyecanla takip ediyor.

Mesut Özil'in Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki hemşehrileri, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberleri ilgiyle takip ediyor. Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan amcası Cevdet Özil, yeğenin Türkiye'de futbol hayatına devam etmesinin kendisini ve hemşehrilerini mutlu edeceğini söyledi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı yönündeki haberler memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde de heyecana neden oldu.

Özil'in hemşehrileri, transfer konusunda çıkan haberleri ilgiyle takip etmeye başladı. Transfer konusunda Fenebahçe'den ve Özil kanadından henüz resmi bir açıklamada gelmese de, Devrekli hemşehrileri Mesut Özil'in futbol hayatını Türkiye'de ve Fenerbahçe'de devam ettirecek olmasından mutlu olduklarını söyledi.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL OYNAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ"
Yeğeniyle her zaman gurur duyduğunu ifade eden Cevdet Özil, Fenerbahçe'de futbol oynaması durumunda mutluluk duyacağını söyleyerek, şöyle dedi:

"Çok gurur verici bir şey. Kendisi Avrupa'da oynarken. Bir gün Fenerbahçe'de ya da Türkiye'de herhangi bir takımda futbol oynayacağını söylemişti. Mesut, Türkiye'de Devrek'te ve köyde sevilen birisi. Tüm Müslüman aleminde sevilen birisi. İnşallah gelir oynar Türkiyemizde. Kendisine başarılar dilerim. Bende mutlu oldum. Devrek halkı Mesut'u çok seviyor. Buraya geldiği zaman herkes güzel karşılıyor. O da Devrek'i, köylüsünü ve halkını çok seviyor."

ÇETİN BOZKURT: YILLAR ÖNCE FENEBAHÇE FORMASI İMZALARKEN 'İŞTE BU' DEMİŞ
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da ilçe şehir stadyumunun bulunduğu 'Mesut Özil Caddesi' önünde açıklamalarda bulundu.

Kendisinin de bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve transfer nedeniyle çifte mutluluk duyduğunu ifade eden Bozkurt, "Devrekli olduğunu hiçbir zaman unutmayan, Müslüman olduğunu hiçbir zaman unutmayan ve bununla ilgili bedeller de ödemiş bir Betmatik hemşehrimiz. Ben de Fenerbahçeliyim. Benim için ayrı bir mutluluk oldu. Yıllar önce Devrek'e geldiğinde Fenerbahçe forması imzalatmıştım. Bana 'işte bu' demişti. Kendisi Devrekli olmanın gururunu yaşıyor. Biz de onunla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEMesut Özil

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43