Mesut Özil, Fenerbahçe'den yıllık ne kadar kazanacak?

Fenerbahçe'nin Mesut Özil ile 3,5 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den yıllık ne kadar kazanacak?

"ABD'Yİ REDDETTİ"
Amerika Birleşik Devletleri'nden de teklif alan Mesut Özil, hem Fenerbahçeli olması hem de yoğun ısrarlar nedeniyle sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etti. MLS ekibi DC United'ın özellikle yüksek bir ücret, kulüpten hisse ve pilot takım kurma yetkisi önerdiği Özil, Fenerbahçe taraftarının önünde oynama hayali nedeniyle rotasını İstanbul'a çevirdi.

YILLIK NE KADAR KAZANACAK?
Sarı-lacivertli kulüple 3.5 yıllık anlaşma imzlayacak Özil'in, ligin ikinci yarısındaki maaşını İngiliz kulübü Arsenal ödeyecek. Yeni sezonla birlikte 2.5 milyon Euro imza parası alacak olan Özil yıllık ise 5 milyon Euro kazanacak.

Yıldız futbolcunun transferinde ise en önemli katkıyı Acun Ilıcalı sağladı. Ünlü televizyoncunun büyük uğraşlarıyla transfer sadece imzaya kaldı. Mesut Özil'in aldığı yüksek bütçeli tekliflere rağmen Ilıcalı'nın ve ünlü Bahsine bir siyasetçinin uğraşları, yıldız orta sahayı Fenerbahçeli yaptı. BU transferin gerçekleşmesinde diğer kahraman ise Başkan Ali Koç oldu. Kulübün ve kendisinin maddi desteğini esirgemeyen Koç sürecin gizli kahramanı oldu. Aldığımız bir diğer bilgi de Acun Ilıcalı'nın transfer parasında 3 milyon Eouro katkı sağladığı aldığımız haberler arasında..

İSTANBUL'DAKİ EVİ HAZIR
Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Mesut Özil, İngiltere'de Arsenal ile 4 lig kupası, 2 Süper Kupa; İspanya'da Real Madrid ile 1 lig şampiyonluğu, 1 de Süper Kupa kazandı. Özil, Almanya'da Werder Bremen ile de bir lig kupası sevinci yaşadı.

Eşi Amine Gülşe ile İstanbul Kısıklı'da büyük bir arazide yaptırdığı villada kalacak olan Mesut Özil, evin her ayrıntısıyla da kendisi ilgilendi. Cimnastik salonu ve tenis kortu da bulunan evinde yaşayacak Özil, villadaki son çalışmalar bitene kadar farklı bir adreste kalacak.

İtalyan devleri de istiyordu

İngiliz basını, Mesut'un Londra'daki evini satışa çıkardığını haberleştirirken, yıldız ismin eşi Amine Gülşe'nin gönlünün Türkiye'den yana olduğu yazıldı.Mesut için İtalya'dan Inter ve Milan da devredeydi.

12NUMARA EN ERKEN VE DOĞRU HABERİ VERDİ
Tescil Markalı 12numara olarak transferin doğruluğunu net olarak sosyal medya hesaplarımız @12numara dan yayınlayarak farklılığımızı bir kez daha gösterdik. Transfer haberini yayınlamamızdan sonra taraftarlarımız adeta sevinç ve gurur dağo oluşturdular. Rakiplerimizin taraftarları ise Fenerbahçe tarihinin en kariyerli ve başarılı dünya yıldızının alınmasını önce alaya aldılar, sonra vay be dediler. 12numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43