Mesut Özil imzayı attı!.Dünya Fenerbahçe'yi izledi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. Sadece Türkiye'de değil, Dünya çapında da merakla takip edilen imza töreninde, yıldız oyuncu önemli açıklamalarda da bulundu.

Mesut Özil imzayı attı!.Dünya Fenerbahçe'yi izledi!

Fenerbahçe, yıllık 3 milyon Euro'dan 3.5 yıllığına anlaşmaya vardığı Mesut Özil için imza töreni düzenledi. 

Sarı lacivertlilerin yeni transferi Mesut Özil, yeni takımı Fenerbahçe'de en beğendiği oyuncuyu ve Galatasaray maçında oynamak istediğini açıklarken, burada şampiyonluklar yaşamak istediğini de dile getirdi. Törende kulüp başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu da önemli açıklamalarda bulundu. İşte Mesut Özil'in imza törenine ilişkin tüm detaylar...

MESUT ÖZİL: "FENERBAHÇE BENİM İÇİN ÇOK FARKLI"

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Mesut Özil, "Heyecanlıyım ve çok mutluyum. Başkanımızın dediği gibi Fenerbahçe için rüya, benim için hayaldi. İnşallah takıma yeteneğimle faydalı olacağım. Allah'ın izniyle başarılı bir sezon geçireceğiz, buna inanıyorum. Burada olduğum için mutluyum, herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı..

"Çok heyecanlı ve mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı. Benim için de hayaldi. İnşallah takıma yeteneğimle faydalı olacağım. Fenerbahçeli olarak, her zaman Fenerbahçe'ye inanmışımdır."

"Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayacağıma inanıyorum. Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynuyor ve bunu bu sezon en kısa şekilde yapacağız inşallah."

"Beni Fenerbahçeli yapan, aslında benim. Maçları izlerken biri Galatasaraylı, biri Beşiktaşlı oluyordu; ben Fenerbahçeliydim. Hep Fenerbahçeliydim, öyle de kalacağım."

"Renklerine bağlı olduğu Fenerbahçe'ye hoş geldin diyorum Mesut'a. Mesut, hepimiz için güzel bir rüyaydı; onun için de çocukluk hayaliydi."

"Dünya futbolunun son 10 yılına damga vurmuş Mesut Özil, Fenerbahçe'sine kavuştu."

"Büyük kulüplerde oynadım ama Fenerbahçe benim için farklı."

"Hep Fenerbahçeliydim öyle de kalacak"

"Bundesliga'ya geri dönme ihtimalim yok"

"Almanya Milli Takımı'nda asla bir daha oynamam."

"Bir futbolcunun üstünde her zaman baskı vardır. Ben her zaman büyük kulüpler için oynadım, Fenerbahçe'de de üstümde Pulibet baskı olacağını biliyorum. Fenerbahçe, benim için farklı. Elimden geleni yapacağım. İnşallah her şey güzel olacak."

"Burak Yılmaz kardeşime başarılar diliyorum. İnşallah en güzel şekilde kendisini ve Türkiye'yi sahada temsil eder."

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEMesut Özil

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43