Mesut Özil ve Ozan Tufan bu yüzden kadro dışı bırakılmış!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır." ifadelerine yer verildi.

Mesut Özil ve Ozan Tufan bu yüzden kadro dışı bırakılmış!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır." ifadelerine yer verildi. Kararın altında yatan gerekçe ise İttifak Holding Konyaspor maçında ve sonrasında Samandıra'da yaşanan kavganın olduğu iddia edildi. Öte yandan Jose Sosa ve Enner Valencia'nın da kadro dışı bırakılacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin geçen sezon Arsenal'den transfer ettiği dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil ile Watford'dan devre arasında takıma geri çağırılan Ozan Tufan'ın kadro dışı kaldığı açıklandı. Yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır." ifadelerine yer verildi. İki oyuncu bundan böyle çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürecek.

OLAY KARARIN SEBEBİ BELLİ OLDU

Edindiğimiz bilgiye göre, kararın gerekçesi İttifak Holding Konyaspor maçında yaşananlar. Karşılaşmanın 45. dakikasında oyundan alınan Mesut Özil çok sinirlendi ve İsmail Kartal'la tartışmaya başladı. Gittikçe sertleşen tartışma hakarete kadar gitti. Ozan Tufan da son dakikalarda oyuna girdiği için İsmail Kartal'la tartıştı.

SAMANDIRA'DA GERGİN ANLAR! ÖZİL'DEN KARTAL'A: "DAHA FAZLA OYNAYABİLİRDİM"

DHA'da yer alan habere göre ise takımın bugün yapacağı akşam idmanı öncesinde Samandıra'da gergin anlar yaşandı. Özil'in teknik direktör Kartal'dan sahada daha fazla kalmak istemesi ipleri kopardı.

Edinilen bilgiye göre Mesut Özil hocasına sitemde bulunarak, "Sahada daha fazla kalabilirdim. Ben de bu takıma katkı vermeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

FORMA ADALETİ TARTIŞMASI: BU KEZ OZAN TUFAN

Özil'in ardından Ozan Tufan'ın da sitem etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Tufan'ın, Kartal'a mücadelelerde görev vermede adaletli olmadığını söylemesi durumu daha da gerdi. Gerçekleştirilen toplantıda sakinliğini koruyan İsmail Kartal, oyunculara yönelik herhangi bir şey söylemezken, konuyu yönetime iletti.

Yönetimin yaptığı toplantı sonrasında ise alınan kararla Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması kararlaştırıldı. İki oyuncunun çalışmalarına takımdan ayrı olarak Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde devam etmesi bekleniyor.

DEVRE ARASINDA OYUNDAN ALINMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Mesut Özil son olarak, İttifak Holding Konyaspor maçına ilk 11'de başlamış ancak teknik direktör İsmail Kartal tarafından ilk yarı sonunda oyundan alınmış, Ozan Tufan ise sadece 1 dakika forma giyebilmişti.

Fenerbahçe ile 37 maça çıkan Mesut Özil, 9 gol atarken 3 de asist yaptı. 182 maçta forma giyen Ozan Tufan ise 21 gol atarken 24 de asist yapma başarısı gösterdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43