Mikel Arteta: Özil'in durumu birkaç gün içinde çözülecek

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil’in durumunun birkaç gün içinde netlik kazanacağını söyledi.

Mikel Arteta: Özil'in durumu birkaç gün içinde çözülecek

Deneyimli teknik adam, "İki tarafın da artık önüne bakması gerek. Eğer ortak bir çözüm noktasında buluşamazsak, Özil 6 ay daha bizimle olacak. Önümüzdeki birkaç gün Betboo içinde oturup, bir karar alacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu Mesut Özil için hocasından flaş bir açıklama geldi. Özil’in durumunun önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacağını açıklayan Arteta, "Mesut Özil'in Arsenal'deki geleceği önümüzdeki birkaç gün içinde çözülecek. İki tarafın da artık önüne bakması gerek. Eğer ortak bir çözüm noktasında buluşamazsak, Özil 6 ay daha bizimle olacak. Önümüzdeki birkaç gün içinde oturup, bir karar alacağız" dedi.

Bu açıklamanın ardından, gözle Arteta-Mesut toplantısına kaldı. Eğer ki Arteta, Mesut Özil'i takımında istemiyorsa, Özil'in rotası istanbul olacak. Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı yıldız oyuncu bu gelişme karşısında kararını tam olarak verecek. Eski takım arkadaşı olan ikili bakalım nasıl bir karar verecekler.

Arsenal'de haftada 350 bin Sterlin kazanan 32 yaşındaki yıldızla Fenerbahçe ve DC United'ın yanı sıra birçok kulübün de temasta olduğu belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43