Mustafa Doğan: Mesut Özil jenerasyonunun starıydı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil hakkında yayıncı kuruluş beIN Sport'ta özel bir program yapıldı. Bir dönem Almanya Milli Takımı'nda ve Fenerbahçemizde oynanan bir başka önemli isim aynı zamanda yayıncı kuruluş yorumcusu Mustafa Doğan açıklamalarda bulundu..

Mustafa Doğan: Mesut Özil jenerasyonunun starıydı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil hakkında yayıncı kuruluş beIN Sport'ta özel bir program yapıldı. Bir dönem Almanya Milli Takımı'nda oynanan bir başka önemli isim aynı zamanda yayıncı kuruluş yorumcusu Mustafa Doğan açıklamalarda bulundu

Mustafa Doğan, "Almanya'da Türk oyuncuların Almanya Milli Takımı'nın seçmesi zor oluyordu. İspanyol, Yunan ya da bir başka ülke oyuncuları için farklı olabilir. Almanya Mesut'u mesela 'rol model' olarak kullandı. En başarılı oyuncu oldu, bir çok maç oynadı, bir çok gol - asist yaptı ve Dünya Kupası'nı kaldırdı"

"Bir dönem reklamda kim oynayacaksa ilk akla gelen Mesut Özil idi. Bu kadar hizmet etmiş bir oyuncu ile yollar böyle ayrılmamalıydı. Zaten 2009'da Ümit Milli Takım olarak şampiyon oldular en büyük başarıydı. Bu jenerasyon daha sonra üst gruba Lunabit geçti ve bu grubun starı Mesut Özil idi"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43