Nihat Özdemir'den 2011 Süper Kupa için resmi açıklama!

Yargıtay'ın 'Futbolda Şike Davası' sanıklarının beraat kararlarını onamasının ardından gündeme gelen 2011 Süper Kupa'nın oynanmasıyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama geldi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oynanmasına sıcak baktığı kupayla ilgili Özdemir de olumlu görüş bildirdi.

Nihat Özdemir'den 2011 Süper Kupa için resmi açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2011 yılı Süper Kupa maçının oynanmasını istediğini açıkladı.

Yargıtay'ın 5 sanık hakkındaki beraat kararlarını onamasının ardından Fenerbahçe Kulübü, 2011'deki Süper Kupa'nın oynanması için TFF'ye başvurduklarını açıklamıştı. Beşiktaş cephesi de maçın oynanması yönünde görüş bildirmişti.

İki takımın talebinin ardından konuyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama geldi.

"BENİM OYUM OYNANMASI YÖNÜNDE OLACAK"

Habertürk TV'ye konuşan Nihat Özdemir finalin oynanmasını istediğini söylerken, yönetim kurulu sahabet toplantısında bu yönde oy kullanacağını belirtti.

Özdemir açıklamasında, "İki büyük kulübümüz böyle bir taleple bize geldiler. Konuyu yönetim kurulunda değerlendireceğiz. Ben de 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım. Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 2010-11 sezonunun TFF Süper Kupa maçının oynanmasını talep eden Fenerbahçe Kulübü’nün başvurusunun kendilerine ulaştığını belirterek şu açıklamayı yaptı: “Başvuruyu yönetim kurulu toplantısında değerlendirip karar vereceğiz. Benim kişisel görüşüm olumlu. Bu maç oynanabilir. Böyle bir kupa maçı Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri için yeni bir gelir kaynağı olur.”

BEŞiKTAŞ’TAN DESTEK GELDi

F.Bahçe’nin Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı “2011 Süper Kupa maçı oynansın” talebine konunun bir diğer muhatabı olan Beşiktaş’tan da destek geldi.

Siyah beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ yaptığı açıklamada “Sonuçta karar bizim elimizde değil. Türkiye Futbol Federasyonu bu yönde karar verirse biz tabii ki oynamak isteriz” değerlendirmesine bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43