Nihat Özdemir: "Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var"

Fenerbahçe, harcama limitini açabilmek için Serdar Aziz ve Luiz Gustavo'nun ücretini düşürdü. Mesut Özil, Fenerbahçe için çok önemli bir transfer. Fenerbahçe, Mesut Özil'i Rizespor maçında oynatabilir.

Nihat Özdemir: "Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var"

Fenerbahçe, harcama limitini açabilmek için Serdar Aziz ve Luiz Gustavo'nun ücretini düşürdü. Mesut Özil, Fenerbahçe için çok önemli bir transfer. Fenerbahçe, Mesut Özil'i Rizespor maçında oynatabilir.

"ÖZİL'E YAPTIRIM UYGULANDI"
Almanya Milli Takımı ve Arsenal, Mesut Özil'e Sayın Cumhurbaşkanımızla fotoğraf çekindiği için yaptırım uyguladı. Mesut Özil de Fenerbahçe'ye transfer oldu. Mesut'la birlikte tüm transferler hayırlı olsun. Tüm transferlerden mutluyuz. Kulüplerimizin yaptığı transferler Türk futboluna katkı sağlayacaktır.

"YARDIM KAMPANYALARINA KATILMADIM"
MesutOl kampanyasına katılmadım. Hiçbir kulübün yaptığı yardım kampanyasına katılmadım, katılmam da uygun olmaz. Mesut Özil'i mutlaka izleyeceğim, stadyuma gitmeyi düşünüyorum, stadyuma gidemezsem de televizyondan izleyeceğim. Süper Lig ve 1. Lig maçlarının hepsini takip etmeye çalışıyorum.

"F.BAHÇELİLİĞİMİ TARTIŞMAK GÖREVLERİ DEĞİLDİ"
Benim Fenerbahçeliliğimi tartışmak kimsenin görevi değildi. Fenerbahçe Disiplin Kurulu'ndan yazı geldiği anda istifamı verdim.

"HAKLEMLER TARAFTARI ÖZLEMİŞ"
Hakemler seyirci olmadığı için rahatladı ama artık hepsi taraftarı özlediğini söylüyor. Hakemler bile taraftarı özlediklerini söylüyor. Taraftar onları da motive ediyor.

"MHK'NİN PERFORMANSINI BEĞENİYORUZ"
MHK'nin ilk yarıdaki hakem performansını beğeniyoruz, umarım ikinci yarıda böyle devam eder. VAR odasındaki konuşmaları ben de merak ediyorum. Esasında benim dinlemeye yetkim var ama hiç gitmedim. MHK başkanımız bunları dinleyebiliyor. Serdar Tatlı, raporları bana veriyor. VAR'daki konuşmaları açıklamanın daha çok polemik yaratacağını düşünüyoruz.

"G.SARAY'IN DA SAYILMAYAN ŞAMPİYONLUKLARI VAR"
Geçmiş şampiyonlukların sayılması için bize bir başvuru yok. Sayın Hüsnü Güreli döneminde olabilir. Hukuk kısmına o bakardı. O zaman bir incelemeler yaptı. İlk işim, TFF'ye gittiğimde hukukçu arkadaşlarıma bu dosyayı soracağım ve cevap verip, vermediğimizi öğreneceğim. Fenerbahçe 4. yıldızı alsın, Beşiktaş alsın. Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var. Buna baktıracağım.

"HANGİSİ HAFİFSE DİKKATE O ALINIR"
Bir hakem raporu, bir temsilci raporu var. Orada iki cümle var. İki rapor varsa, hangisi yargılama konusunda hafifse, o dikkate alınır. Türk Hukuk Sistemi böyleymiş. Fatih Terim'in ceza konusu da budur. Bir müdahale yok. Temsilci raporu hafifti.

"KEŞKE BAŞKAN OLMASAYDIM"
Soru: 'Keşke ve iyikileriniz neler?
"Keşke TFF Başkanı olsamasaydım, iyi ki mühendis olmuşum."

"NİSANDAN ÖNCE AMATÖR ZOR"
Nisan ayından önce amatör maçları oynatmamız mümkün değil. Test olacak mı? Aşı olacak mı? Bu işin altından amatör kulüpler ekonomik olarak kalkamaz. Beşiktaş'ı bile bu testlerin mali yükü rahatsız ettiği için Ahmet Nur Çebi, beni aradı. 3. Lig, 2. Lig ve 1. Lig'te bile büyük sıkıntılar var.

"ALİ KOÇ'A KATILMIYORUM"

Oradaki konuşmamda bu sürtüşmenin sonlanması gerektiğine inandım ve ifade ettim. Fenerbahçe haklı olarak ses efekti olayında bir tepki koydu. Kesinlikle beIN SPORTS’ta kötü niyet olduğuna inanmıyorum. Sizin en önde olan üyelerinizin bulunduğu bir kesime böyle bir ses efekti yapar mısınız? Sayın Ali Koç; içeride bir yapılanma olduğunu düşünüyor. Haklı olabilir, olmayabilir. Ama ben kesinlikle inanmıyorum. İyi niyetle bakıyorum. Anında özür dilediler, sonra aynı gün biz Supertotobet TFF olarak bir mektup yazdık ve böyle bir şeyin olmaması gerektiğini ifade ettik. Kendileri de hemen cevap verdiler. Rashed Bey CEO olarak beIN SPORTS’a geldi. Duyduğum kadarıyla görüşmeler devam ediyor. Tahmin ediyorum biraraya gelecekler ve bu soğuk savaşı bitirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bir tepki koydu ama yeter. 19.05’te özür dilemesini de bir tasadüf olduğuna inanıyorum. En kısa zamanda bu işin sonlanması gerektiğini düşünüyorum.

"YENİ YAYIN İHALESİ YAPACAĞIZ"

beIN SPORTS ile 2021-2022 sonunda sözleşmemiz bitiyor. Bu sezonun mayıs ayı ile aralık ayı sonunda bir 2022-2023 Sezonu için yeni yayın ihalesine çıkmak durumundayız. Hazırlıklarımıza başladık, en kısa zamanda bunu bitirip mayıs ayında ilan etmeyi düşünüyoruz. Ve yeni yayıncı kuruluşumuzu tespit etmek için Mayıs-Aralık ayları arasında da ihalemizi yapacağız.

Digiturk’ün bence önemli bir lokomotifi futboldur. Yalnız Türkiye futbolu değil, Şampiyonlar Ligi, Euroleague, Avrupa’nın belli maçları onlarda. Çok büyük bir kuruluş 82 ülkeye yayın yapıyorlar. Kendilerinin buradan çıkmak isteyeceğini düşünmüyorum. Bize devamlı gelip giden yeni ihale olursa; çalışanlarının var olduğunu biliyorum. İsimleri, grupları biliyorum. 

Her sezon başında bizim taraf da çok yoruluyor, beIN SPORTS’taki arkadaşlarımız da kulüplerdeki arkadaşlarımız da çok yoruluyor. 20’ye yakın toplantı yaptık.Telefon görüşmelerini saymıyoruz. Sağ olsun Gençlik ve Spor Bakanımızın da katkılarıyla bu seneki rakamı tespit ettik ve gününde bütün paralarını ödüyorlar.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇENihat özdemir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43