Örnek Başkan:Ali Koç

Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç Spor Kulüplerimize adeta başkanlık dersi veriyor. Borç batağına saplanan FBSK'nü yavaş yavaş düzlüğe çıkarmaya başladı.

Örnek Başkan:Ali Koç

Son aylarda çeşitli branşlara çok başarılı sponsorluklar sağlayarak büyük işlere imza attı. Tabi ki bu sponsorluk anlaşmalarında ki başarılarda yöneticilerimizden Sayın Simla Türker Bayazıt , İlker Dinçay ve Metin Sipahioğlu'nun payı çok fazla. Kulüp yönetmek bir ekip işidir. Fenerbahçe de her yönetici sorumlu olduğu alanda elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Fenerbahçe Kulübü Başkan Ali Koç ile birlikte büyük bir değişim yaşamaktadır. Çok ağır bir borç faturası ile savaşmak zorunda kalmıştır. Yapılan başarılı sponsorluklar ve kendi cebinden kulübe hibe ettiği rakamlarla birlikte kulübün kasasına yaklaşık olarak 250 Milyon dolar para akışı sağlanmıştır. Bu Restbet tarihe geçecek bir başkanlık örneğidir.
 

Diğer kulüplerimiz Ali Koç başkanı örnek almalılar. Zira bu kulüplerimizin borcu da bir hayli fazla. Ancak bir Ali Koç olmak ve de bulmak tabi ki çok zor. Fenerbahçe camiası bu konuda çok şanslı, iyi ki BİR Ali Koç'u var..

Takıma gelince başarılı bir 7 hafta geçirdi diyebilirim. Bir çok sakat futbolcusuna rağmen bu kriz dönemini en az kayıp ile geçirdi. Milli Takım arası bu anlamda çok iyi olacaktır. Sakatların düzelmesi ile birlikte Ersun Yanal hocamız ideal kadrosunu kuracaktır. Bu sezon Fenerbahçemizin şampiyon olacağına güvenim ve inancım tamdır.. 

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEALİ KOÇ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43