Ozan Akbaba çok yetenekli bir isim..

12numara Genel Yayın Yönetmenimiz Nurdoğdu Bayraktaroğlu Fenerbahçeli sanatçımız Ozan Akbaba’nın 1.olduğu anket neticesinde bir açıklama yaptı.

Ozan Akbaba çok yetenekli bir isim..

İşte yaptığı açıklama:

Fenerbahçe camiamızın tek bağımsız sesi olan 12numara web sitemizde düzenlediğimiz “YILIN EN’LERİ ANKETİ” Erkek kategorisinde 1. olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin İlyas Çakırbeyli rolündeki ’ başarılı oyuncusu Ozan Akbaba ses getirmeye devam ediyor.  

Dizdeki muhteşem aksiyonları, konuşmaları ve çizdiği oyuncu karakteri ile herkesin sevgilisi oldu. Günümüzde çok kaliteli oyuncularımızın azalması ile oyuncu kalitesi bir hayli düşmüş durumdaydı. Artık başta Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Engin Altan Düzyatan, Halit Ergenç, Bülent İnal gibi kaliteli isimler ile yeniden bir kalite artışı başlamış oldu. 1xbet Birçok Tv dizisinin yapıldığı ve yayınlandığı şu dönemde kalıcı olmak epeyce zor. Kalıcı olmak için de Ozan Akbaba gibi ve diğer adı geçen değerli oyuncularımız gibi rolünü yaşamaları ve izleyicilerine yaşatmaları gerekiyor.

Biz belki daha çok sporun ve futbolun içinde ki insanlarız. Ancak yaşam genel olduğu için böyle bir ufak yazı yazmaya ihtiyaç duydum.

Ben tekrar değerli kardeşim sevgili Ozan Akbaba’yı birinciliği için Fenerbahçe taraftarları adına, 12numara adına, kendi adıma tebrik ediyorum.

Bu arada sevgili Ozan çok yakında EFSANE ÇUBUKLU FORMAN imzalı bir şekilde, 1.lik ödülünle beraber eline ulaşacaktır. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43