Ozan Akbaba'ya 12 Numara'dan Ödül...

12numara.com.tr web sitemizde düzenlenen 'Yılın En'Leri' anketinde, 'Yılın En Beğenilen Erkek Sanatçısı' seçilen değerli sanatçımız OZAN AKBABA ödülünü yöneticilerimizden aldı.

Ozan Akbaba'ya 12 Numara'dan Ödül...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen karakteri nam-ı değer İlyas Çakırbeyli olan Ozan Akbaba, 'Bu ödülü bana layık gören büyük Fenerbahçe taraftarlarına ve bu anketi düzenleyen siz 12 Numara'ya çok teşekkür ediyorum. Bu ödül benim için çok özel bir anlam taşımaktadır. Benim için manevi değeri yüksek olan bu ödüle, evimin en güzel köşesinde yer vereceğim.'

Fenerbahçe ili ilgili kısa bir söyleşi de gerçekleştirdiğimiz Ozan Akbaba, Fenerbahçe'nin şuan ki durumu ile ilgili görüşlerini şu şekilde açıkladı: 'Fenerbahçe çok büyük bir camiadır ve bu günleri de atlatacağına inanıyoruz. Sayın Bahis Siteleri Ali Koç'a özellikle bu zor süreçte destek vermemiz gerekmektedir. Kendisi çok zor şartlarda, zor bir göreve geldi. Bu süreçte, bu duruma en çok üzülenlerin başında da Ali Koç'un olduğunu tahmin ediyorum. Fenerbahçe camiasının en önemli seslerinden olan 12 Numara'ya ve siz değerli yöneticileri değerli ağabeyim Nurdoğdu Bayraktaroğlu'na, sevgili kardeşim Talha Yazgan'a ve fotoğraflarımızı büyük bir özveriyle çeken Rıza kardeşime yayın hayatınızda başarılar diliyorum' diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yunus Kasapoğlu 5 yıl önce

Başarılar Ozan Akbaba..Tebrikler "12 Numara

Avatar
İsmail Karslı 5 yıl önce

12 Numara sen bizim gururumuzsun. Tebrikler Ozan Akbaba

Avatar
Fatih Muratoğlu 5 yıl önce

Süpersin Ozan Akbaba,

Avatar
Yasin Kartal 5 yıl önce

Güzel olmuş. FB'li olması çok sevindirici..

Avatar
Talha Osmanoğlu 5 yıl önce

Ne güzel bir ödül. Bravo 12 Numara

Avatar
Nilüfer Tayfun 5 yıl önce

Tebrikler ozan

Avatar
Şakir Aydın 5 yıl önce

Güzel ve başarılı bir çalışma

Avatar
Zafer Tuna 5 yıl önce

Yolun açık olsun güzel adam @OzanAkbaba

banner42

banner43