Rossi: Burada kupalar kazanmak istiyorum

Yeni transferlerimizden Uruguaylı futbolcu Diego Rossi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Rossi: Burada kupalar kazanmak istiyorum

Fenerbahçe’de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Rossi, “Burada olabilecek en iyi şekilde karşılandım. Takıma yardım etmek için, yeni sezon için çok motiveyim. Çok güzel bir grubumuz var. Takımıma yardım edip burada kupalar kazanmak istiyorum.” dedi.
 
Transfer sürecinde eski Fenerbahçeli Lugano’dan iyi referanslar aldığını belirten Diego Rossi,  süreçle ilgili, “Lugano ile direkt olarak konuşmadım fakat ortak tanıdığımız bir oyuncu vasıtasıyla konuştuk. Kendisi gerçekten çok iyi referans oldu, buranın çok büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Benim için de çok iyi bir meydan okuma olacağını düşündüm. Fenerbahçe’nin teklifi çok hoşuma gitti, çok mutlu oldum. Bu takıma yardım etmek istiyorum.” değerlendirmesini yaptı.
 

Saha içinde önceliğinin takıma yardım etmek olduğunu belirten Uruguaylı futbolcu, “Umarım çok fazla gol atarım burada. Tabii ki öncelikli amacım takımıma yardım etmek. Sadece ofansta değil hem defansta hem ofansta takımıma yardım etmek istiyorum. Önemli olanın bu olduğunu düşünüyorum. Goller de zaten gelecektir. Umarım taraftarlarımızın bu beklentilerinin karşılığını verip onlara bu mutluluğu yaşatırım.” diye konuştu.
 

Fenerbahçe’nin Uruguay’da tanına bir takım olduğunu hatırlatan Rossi, teklif aldıktan sonra takımı daha Kralbet yakından tanımak istediğini şu sözlerle belirtti: “Teklif geldiğinde Fenerbahçe’nin maçlarına biraz daha fazla bakıp takımı daha yakından tanımaya çalıştım. Zaten Fenerbahçe Uruguay’da tanınan bir takım Lugano’dan dolayı. Ben de tanıyordum. Teklif gelince biraz daha fazla maçlarına bakmaya çalıştım. Çok büyük bir takım ve çok fazla kaliteli oyuncu var. Eminim buradaki her oyuncu takıma katkı vermek için elinden geleni yapacak. Umarım güçlü ve yarışmacı bir takım ortaya koyarız.”
 
Kariyer planlamasıyla ilgili soruya ise Rossi, “Amerika’da iyi yıllar geçirdim, orada iyi performanslar sergileme fırsatı buldum. Çok iyi şeyler öğrendim, eski kulübüme bu yüzden teşekkür ederim. Kariyerimde adım adım gitmek istiyorum. Bu lige, bu büyük takıma gelmiş olmak benim için büyük bir adım. Gün gün planlarımı yapmayı düşünüyorum.” yanıtını verdi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇERossi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43