Sadece Erol Bulut değil, 5 isim daha gitti

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un ayrılığı güne damgasını vurdu. Ancak, sarı lacivertli ekipten sadece Bulut değil; 5 isim daha ayrıldı. Bulut'un Alanyaspor dönemindeki ekip arkadaşlarından Pantelis Pantelopoulos, Mehmet Yozgatlı, Volkan Küçük, İbrahim Kemal Menderes ve kaleci antrenörü Michael Kraft'ın Fenerbahçe'deki görevleri sona erdi. İşte detaylar.

Sadece Erol Bulut değil, 5 isim daha gitti

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un ayrılığı güne damgasını vurdu. Bahis Siteleri Ancak, sarı lacivertli ekipten sadece Bulut değil; 5 isim daha ayrıldı. Bulut'un Alanyaspor dönemindeki ekip arkadaşlarından Pantelis Pantelopoulos, Mehmet Yozgatlı, Volkan Küçük, İbrahim Kemal Menderes ve kaleci antrenörü Michael Kraft'ın Fenerbahçe'deki görevleri sona erdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi sona erdi. Sarı lacivertli ekiple 30 maça çıkan genç antrenör, çareyi görevinden ayrılmakta buldu. Bulut'un yerine Emre Belözoğlu getirilirken; Bulut, 5 mesai arkadaşıyla beraber kulüple anlaşarak görevlerinden feragat ettiklerini yönetime bildirdi. İstifa haberinin ilk dakikalarında medya, doğal olarak Erol Bulut'a yoğunlaşsa da ayrılığın perde arkasında 5 isim daha yer alıyor. Michael Kraft, Pantelis Pantelopoulos, Mehmet Yozgatlı, Volkan Küçük ve İbrahim Kenan Menderes; bugün Fenerbahçe'den ayrılan diğer 5 isimdi.

Fenerbahçe'de Erol Bulut ve 5 teknik adamın görevi sona erdi

Uzun süredir adı istifa haberleriyle anılan Erol Bulut, bugün Fenerbahçe'deki görevinden karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Bulut'la beraber 5 teknik adam daha sarı lacivertli ekipteki görevinden ayrıldı. Bu isimlerden dördü, Alanyaspor'da Erol Bulut'un ekibinde yer alırken; bir tek Michael Kraft yurt dışından direkt kulübe katılım sağlamıştı. Kondisyoner Pantelis Pantelopoulos, antrenör Mehmet Yozgatlı, analizci İbrahim Kemal Menderes, Bulut'un danışmanı Volkan Küçük ve kaleci antrenörü Michael Kraft bugün görevlerinden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErol Bulut

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43