Sayın Başkan ALLAH UTANDIRMASIN!

Başkan Koç, hepimizin ve hatta tüm spor kamuoyunun beklediği açıklamayı kameralar ve basın mensupları önünde yaptı. Ancak sayın başkanın yapmış olduğu açıklama samimi söylemek gerekirse hiç birimizi tatmin etmedi.

Sayın Başkan ALLAH UTANDIRMASIN!

Başkan Koç, hepimizin ve hatta tüm spor kamuoyunun beklediği açıklamayı kameralar ve basın mensupları önünde yaptı. Ancak sayın başkanın yapmış olduğu açıklama samimi söylemek gerekirse hiç birimizi tatmin etmedi. Açıklamalarını daha geniş, kapsamlı ve detaylı bekliyorduk. Böyle açıklamaları yapmasını beklerken, kendisi çok kısa ve sadece adaylığını açıklayarak bizleri geniş ve kapsamlı açıklamalarından şimdilik mahrum etti.

BAZI İSİMLERİ LÜTFEN GÖNDERİN! SİZE ZARAR VERİYORLAR!

Ben Sayın Koç’un asıl açıklamalarını ileri bir tarihe ertelediğini düşünüyorum ve saygı duyuyorum. Muhtemelen kendisi çok kapsamlı açıklamalar beklediğimizi zaten bilmektedir. Yönetimde yapılacak değişimleri, yönetime kimleri alacağını ve en önemlisi de FBSK’de adeta yılanbaşı olarak maaş almaya devam eden camianın hiç sevmediği 2-3 isim ile ilgili de ne tür kararlar vereceği muhakkak ki açıklayacaktır. Özellikle Fenerbahçe taraftarlarının kulübün içinde olmasından çok rahatsızlık duyduğu, dönemin başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın dibinden ayrılmayanlar şimdi Ali başkanın kanatları altına sığınmış durumdadırlar. Sayın başkan, benim işaret ettiğim 2,3 kişiliksiz şahsın kimler olduğunu da çok iyi bilmektedir. Ben zamanında Aziz beyi ’de bu insanlar kılığında ki şeytanlardan uzak dur diye defalarca uyarmış olmama rağmım Sayın Yıldırım bu uyarılarıma çok kulak asmadığı için kendi sonunu üzülerek hepimiz gördük. Şimdi ben aynı uyarıyı Sayın Koç için bir kez daha yapıyorum. Sayın başkan bakınız 3 yılda hiçbir başarı olmadı, çok istemenize rağmen olmadı, başaramadınız. Bunun en önemli sebeplerinden birisi bu uğursuz ve şeytanla arkadaş olan bu 2.3 şahsın kararmış kalpleri ve sizi sosyal medya hesaplarında hep öne atarak, yanlış kararlar vermenizi sağlayanlardır. Camianın ve başka önemli isimler ile aranızı açanlardır. Lütfen geliniz bu kez bu kardeşinize ciddi anlamda kulak vererek etrafınızı bu tür kalpleri şeytanlaşmış ve yalaka isimlerden arındırınız. Bu kişileri etrafınızdan tasfiye etmezseniz inan bana ileride yine en çok başı ağıracak Mariobet olan siz olacaksınız.

HATALARINIZIN FARKINDA OLMANIZ SİZE YENİ DÖNEMDE BAŞARI GETİRİR!

Sayın başkanın açıklamaların da benim en çok dikkatimi ve beğenimi kazanan sözleri ise “Başkanlık sürecimizin ilk döneminde yaptığımız hataların, yapamadığımız şeylerin, daha iyi yapmamız gerekenlerin neler olduğunun çok daha bilincindeyiz, farkındayız. Ancak camiamız rahat olsun. Ben ve benimle devam edecek arkadaşlarım, seçildiğimiz takdirde bu süreçte kendimize almamız gereken dersleri aldık, bunu da göreceksiniz. 3 yılın tecrübesini kendimize en önemli ders olarak kabul ettik ve ikinci dönemimiz bu açıdan çok daha farklı olacaktır. Bu dönemde zaman zaman yapıcı, bazen de insafsız eleştirilere maruz kaldık. Benim eleştirilere açık olduğumu herhalde bugüne kadar çözebilmişsinizdir. Fenerbahçe’nin iyiliğini isteyenlerin yaptığı her türlü eleştiriye saygı duyuyor, bunların bazılarından da istifade ettiğimiz belirtmek istiyorum.” cümlesidir. Bu mükemmel açıklamayı yapan bir Ali Koç demek ki; doğru yolu bulması adına, yapıcı eleştiriler yapan bizlerin sesine sanki kulak vermiş gibi. Bu anlamda kendisine gerçekleri açıkladığı ve gördüğü için teşekkür ederim.

SAKIN BANA KIRILMAYIN, HER ELEŞTİRİM SİZİN BAŞARILI OLMANIZ İÇİNDİR!

Sayın Başkan, ben zaman, zaman sizi çok sert ancak asla şahsınıza, adınıza ve Fenerbahçeliliğinize tek kelime etmedim, etmemde. Fakat yanlış kararlarınız ve yanlış isimlere FBSK’ de görev vermenizden dolayı çok ağır eleştiriler yaptım. Lakin başarılı işlerinizde de hakkınızı teslim ettim. Ancak, yukarıda ALLAH var tarafınızdan bana her hangi bir şekilde  “Yazma, yazmazsın gibi” bir ikaz ve rica gelmedi. Yani demek o ki siz gerçekten doğru ve yapıcı eleştirilere açık bir insansınız. Bu anlamda da kimseye kırgınlık ve ayrımcılık yapmıyorsunuz.

Evet, sayın başkan, yeniden BAŞKANLIK İÇİN ALMIŞ OLDUĞUNUZ KARARINIZ tüm FENERBAHÇE camiamıza, şahsınıza HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.

HERKESE EŞİT VE ADALETLİ OLUNUZ..

2. başkanlık döneminizde biz yine doğru işlerinizde tam kadro yanınızda, yanlış işlerinizde Fenerbahçe haklarını koruma doğru işleri yapmanız adına karşınızda olacağız. Sizden tek ricam “LÜTFEN SAHTE DEĞİL, GERÇEKTEN FENERBAHÇELİ OLDUĞUNA İNANDIĞINIZ HERKESE EŞİT VE ADALETLİ OLUNUZ”. GEÇEN 3 YILLIK SÜREÇTE BUNU ÇOK FAZLA YAPAMADINIZ VEYA YAPMAK İSTEMEDİNİZ. AYRICA BİZZAT TARAFINZDAN DOĞRULUK DERECESİ BİLİNMEDEN HİÇ BİR ŞAHSIN VE KURUMUN ASILSIZ VE YALAN HABERLERİNE VE BİLGİLERİNE İTİBAR ETMEYİNİZ. MUTLAKA KAZANAN SİZ OLURSUNUZ..

SON OLARAK SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ “Mevlana’nın bir sözüyle bitirelim; ‘Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun.' VESSELAM…

Saygılarımla,                                                                                             20-05-2021

Nurdoğdu Bayraktaroğlu

Genel Yayın Yönetmeni

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43