Serdar Dursun: Fenerbahçe’ye her maçta katkı sağlayacağım

Çaykur Rizespor karşısında hat-trick yapan golcü oyuncumuz Serdar Dursun, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Serdar Dursun: Fenerbahçe’ye her maçta katkı sağlayacağım

Karşılaşmayı değerlendiren Milli oyuncumuz Serdar Dursun, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Artık bir seri yakalamamız lazım. Geçen hafta bir puan almıştık, bu haftada da mutlak 3 puan için sahaya çıkmıştık. Maça gayet iyi başladık. Rize’de ilk dakikalarda mutlak gol pozisyonuna girmişti. Bugün sahabet iyi pozisyonlara girdik. Takım olarak beraber hücum, beraber defans yaptık. Ceza sahasına topları getirdik, pozisyon sayımız fazlaydı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamladık. Böyle maçlarda ikiyi bulmanız lazım. İkiyi bulmazsanız rakip takım daha çok öne gelecek. Ben de bugün ilk 11’de olmayı bekliyordum. Oyuna girip, katkı sağladığım için çok mutluyum. Takımın bir nefes alması lazımdı. Bu önemliydi. Benim açımdan da önemli bir maçtı. Türkiye’ye geldim, ilk maçta sakatladım. 2 kere ilk 11’de oynadım, az maç yaptım. Önceki senelerde sürekli 11 oynadığım için oynamaya alışkınım. Yaklaşık bir aydan beri hazırım. İnşallah bundan sonra takımıma, Fenerbahçe’ye her maçta katkı sağlayacağım” dedi.
 
Goller için golcü oyuncu, “Gol atmak, asist yapmak bütün ofansif oyuncular için önemlidir.  Gol atarsan, takım yenemezse bunun bir anlamı yok. Ofansif olarak iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra bir seri yakalayıp, devam edeceğiz. Bu galibiyeti de Osman Arpacıoğlu’na armağan ediyoruz. “ diye konuştu.

Gol sevinci içinse Serdar Dursun, “hat-trick yapınca topu eve götürürsün. Ben de elimde tutacağıma topu formanın içine koydum. Ondan dolayı. Şu anda bir hamilelik yok” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43