SEZON SONU SIKINTILI OLACAK!

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un en çok eleştirilen transferleri arasında Max Meyer'in bileti çabuk kesildi. Devre arası kiralık olarak Danimarka'nın Midtjylland takımına gönderilen Alman futbolcuya Fenerbahçe yönetimi, kendisine takım bulmasını istedi. Max Meyer, sezon başı Ali Koç'a transfer için telefon açtığı iddia edilmişti.

SEZON SONU SIKINTILI OLACAK!

Fenerbahçe'de sezon başı Mergim Berisha ile birlikte gelen ve başkan Ali Koç'un en çok eleştiri aldığı transferlerin başında yer alan Max Meyer'de beklentiler karşılanamadı. Bir dönem 20 milyon euro bonservis bedeli biçilen Max Meyer'i Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gönderme talimatı verdi.

Yeni sezonda yabancı kontenjanının düşecek olması nedeniyle daha da sıkıntı yaşayacak olan sarı-lacivertliler, kiralık futbolcularına, "Takımda düşünülmüyorsunuz. Şimdiden kulüp aramaya başlayın." uyarısında bulundu.

SADECE MAX MEYER YOK
Bu isimler Max Meyer dışında; Mbwana Samatta, Mauricio Lemos ve Steven Caulker.

Royal Antwerp, yüksek maaşı nedeniyle Samatta'nın bonservisini almayı düşünmüyor. Lemos, Beerschot'ta düzenli forma giyemiyor. Ocakta Midtjylland'a giden Meyer için de işler yolunda değil. Bu isimlerden sadece Caulker, kulübü Gaziantep'te kalabilir. Hull City'ye kiralanan Allahyar ise yeni sezonda değerlendirilebilir.

Kariyeri tepetaklak olan Meyer, Fenerbahçe'de 12 maça çıktı 1 gol attı. 26 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 900 bin euro civarında.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43