Sırada Serdar Aziz ve Tolgay Arslan bulunuyor

Ara transfer döneminde ilk etapta üç bölgeye takviye planlayan Fenerbahçe'mizin Başkanı Ali Koç stoper ve orta sahaya öncelik vermiş durumda.

Sırada Serdar Aziz ve Tolgay Arslan bulunuyor

Listenin en başında ise takımlarında düşünülmeyen Serdar Aziz ve Tolgay Arslan bulunuyor.

EN SICAK BAKTIKLARI TAKIM FENERBAHÇE

Doğrudan ilk 11'e girebilecek iki oyuncu olan bu futbolcuların transferlerinde yönetimin en büyük kozu, oyuncuların sarı-lacivertli takımda oynamayı çok istemesi. Ayrıca Galatasaray ve Beşiktaş tarafından kadro dışı kalan iki isim de tekrar kendini ispat etmek istiyor. Bu nedenle birçok teklif içinde en sıcak baktıkları kulübün Fenerbahçe olduğu öğrenildi.

TRANSFERDEKİ EN BÜYÜK ENGEL...

Serdar ve Tolgay'ın transferindeki en büyük engel ise kulüplerin hâlâ anlaşamaması. Bu durumun Güvenilir Casino Siteleri özellikle Tolgay için geçerli olduğu bildirildi. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında bonservis konusunda fark bulunsa da görüşmeler devam ediyor. Sarı-lacivertliler 1 milyon euro bonservis ve bir oyuncu önerirken, siyah-beyazlılar 5 milyon talep ediyor.

SERDAR'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Serdar Aziz içinse durum biraz farklı. Galatasaray'dan 1.5 milyon euroluk alacağı bulunan tecrübeli stoper, sarı-lacivertli takıma gelmek için bu parayı bırakmaya razı. Öte yandan Ersun Yanal'ın bu iki ismi de çok istediği ve bizzat Ali Koç'a ifade ettiği öğrenildi..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43