SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU: ''Bizim renklerimiz sarı laciverttir...''

DAMAT TWEEN YK BAŞKANI SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU YALNIZCA 12 NUMARA İMTİYAZ SAHİBİ TALHA YAZGAN'A KONUŞTU!...

SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU: ''Bizim renklerimiz sarı laciverttir...''

Sosyal medyada yaşanan Orka Holding Kurumsal İletişim Direktörü Burhan Denizli'ye ve Damat markasına karşı yapılan tepkilere karşılık Orakçıoğlu 12 Numara'ya özel açıklama yaptı..


Orakçıoğlu, "Bu olayda tepki olmasını gerektirecek bir durum yok, çünkü kesinlikle herhangi bir art niyet ve kasıtta yok. Milli takımımızın galibiyeti sonrası bu polemiğin yaratılmasını doğru bulmuyorum. Polemikle gündeme gelmek isteyen yorumcularımız oluyor. Ben Fenerbahçe kongre üyesiyim, iki yıla kadar divan kurulu üyesi olacağım. Bizim renklerimiz sarı laciverttir. Ancak herkesin gönül verdiği renkler farklı olabilir. Ona da saygı duyuyorum, onunla ilgili yapılan saçma değerlendirmelere katılmıyorum. Özellikle ülkemizin en çok birliğe beraberliğe Klasbahis ihtiyaç duyduğu bu dönemde yarınki maça ve galibiyete odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında bu işin başka bir amacının olduğunu düşünmenin son derece mantıksız ve anlamsız olduğunu düşünüyorum. Camiamıza sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum." dedi.

12 Numara olarak bizlerde camiamıza seslenerek; Damat markasının Fenerbahçemizin önemli sponsorlarından biri olduğunu ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun çok iyi bir Fenerbahçeli olduğunu hatırlatıyor, bu tür yargısız infaz açıklamalarına kulak asmamalarını önemle rica ediyoruz. Ülkemizin çok zor dönemden geçtiği bu günlerde, işi başka alanlara çekmek isteyenlere de asla prim verilmemesi gerektiğini belirtmek istiyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43