Takımın Özgüveni yerine gelmiş

12 Numara olarak Fenerbahçe’mizin Antalya devre arası kampını takip ettik. Kamp boyunca gözlemlediğimiz en önemli gelişme, takımın Ersun Yanal ve İdari Menajer Volkan Ballı ile iyi bir arkadaşlık ve güven ortamı yakalaması.

Takımın Özgüveni yerine gelmiş

Bu bence en önemli gelişmelerden birisidir. Takım genel olarak hazırlıklarında çok hırslı ve daha istekli görüldü. Ersun hoca her idmanda farklı çalışmaları takım üzerinde denedi. Özellikle ligin ikinci devresi ile beraber çok farklı bir Fenerbahçe izleyeceğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Ersun hoca takıma çok kısa zamanda iyi bir kondisyon yüklemesi yapmayı başarmış. Hocanın çok önem verdiği çalışmalardan biride duran top pozisyonları. Genel olarak oyun planının en önemli parçası olacağını düşünüyorum.

Takımın Hollanda’nın önemli takımlarından AZ Alkmaar hazırlık maçında takımımız her iki devreyi de farklı 11’ler ile oynadı. Özellikle maçın ilk 11’inde takımın başında kaptan olarak sahaya çıkan emektar kalecimiz Volkan Demirel vardı. Oynadığı ilk devre boyunca çok başarılı bir oyun ortaya koyması takım adına büyük kazanç olmuştur. Defansta görev yapan isimlerden yeni transfer Sadık Fenerbahçe takımını hiç yadırgamamış gibi başarılı bir oyun oynadı. Transferi çok isabetli olmuştur.  Az Alkmaar maçında takımın eskiye oranla çok daha iyi mücadele ettiği ve kazanma isteği güzel Jestbahis bir gelişmedir.Fenerbahçe mutlaka en az iki veya üç transfer yapacaktır. Yetkili kişiler ile yaptığım görüşmelerde bunu bana ifade ettiler. Bu transferlerin çok kısa zamanda gerçekleştirileceği de verilen bilgiler arasında.

Takımın İdari Menajerlik görevine getirilen Volkan Ballı gerçekten her futbolcunun çok sevdiği ve saydığı bir isim. Takıma çok büyük güven ve arkadaşlık ortamı sağlamış durumda. Az Alkmaar maçında su isteyen Fenerbahçeli futbolcuya koşup kendi elleri ile su uzatması bunun en büyük işaretidir. O’nun bu göreve gelmesi Fenerbahçe adına büyük bir kazanç ve şanstır. Tecrübesi, davranışları ve kalitesi ile takım üzerinde büyük bir güç kazançtır.

Ersun Yanal ile ikinci devrede çok farklı bir takım izleyeceğimizi garanti ediyorum. Ligin sonlarında 17. Sırada olan Fenerbahçe muhtemelen ligi 3. Veya 4. Sırada bitirecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Zafer Kiraz 5 yıl önce

Abi umarız dediğiniz gibi olur..

Avatar
Kadir Tarkan 5 yıl önce

Ersun hoca takımı toparlar

Avatar
Kazım Hayat 5 yıl önce

Volkan Ballı çok iyi oldu. Takımın abisi olur..

Avatar
Metin Kayacı 5 yıl önce

Volkan Demirel çok büyük kaleci

Avatar
Latif Ay 5 yıl önce

Nurdoğdu bey inanın bana çok objektif yazılarınız..Bravo doğrusu

Avatar
Rıza Açıkalın 5 yıl önce

Ben sizi hep takip ediyorum..Abi bir forma yolla:)

banner42

banner43