Talha Yazgan: Bu da Geçer…

Ligde 15 maç sonunda puan durumunda bakıldığında, Fenerbahçe’nin bulunduğu nokta bir rüya olarak algılanabilir. Peki bu dibe vuruşun sorumluları kimlerdir ve bu kriz nasıl yönetilecektir?

Talha Yazgan: Bu da Geçer…

Bu da Geçer…

Türkiye’nin en büyük holdingini yöneten kişilerden birisi olan Ali Koç’un, doğal olarak kriz yönetimi anlamında hem büyük bir deneyime hem de önemli bir ekibe sahip olduğu aşikardır. Liderler ve başarılı kişiler, işlerin iyi gittiği zamanlarda değil, işlerin kötü gittiği dönemlerde yani kriz esnalarında ortaya çıkarak, sorumluluk almalı ve farkındalık yaratmalıdırlar. Bu zor süreç, Ali Koç’un alacağı veya almayacağı kararlar ile olumlu veya olumsuz olarak sonuçlanacaktır.

*****

Daha öncede yazılarımda belirttiğim şekilde, Comolli ve Cocu ile inşa edilen çatı çökmüştü. Cocu gönderildi ancak bana göre bu gidişatın asıl sorumlusu, Türk futboluna ve Fenerbahçe’ye Fransız kalan, Fransız Damien Comolli’dir. Asıl görevine son verilmesi gereken kişi öncelikle Comolli’dir.

Yine daha önce ki yazılarımda belirttiğim üzere, Fenerbahçe taraftarlarının ısrarla istediği Ersun Yanal göreve gelmelidir. Ersun Yanal’ın başarılı olup olamayacağını Bahis Siteleri zaman gösterir, ancak Ersun Hoca’nın gelmediği her gün ve her başarısız sonuç Ali Koç’a büyük zarar verecektir. Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğe gelmesi sonrasında, camianın sevdiği ve Fenerbahçe ruhunu bilen kişiler de teknik ve idari ekiplerde görev almalıdırlar. Volkan Ballı gibi değerli bir isim ile beraber; Tuncay Şanlı, Rüştü Reçber, Serhat Akın, Kemal Aslan, Önder Özen, Serkan Reçber vb. gibi isimlerden faydalanma yoluna gidilmelidir.

*****

Ali Koç ve yönetiminin görevi bırakması söylemlerine katılmamakla beraber; 6 aydır görevde olan bir başkana zaman tanınmasını ve hatalardan ders çıkartılarak güneşli günleri tekrar camiamıza getireceğini umut ediyorum. Ali Bey’in iyi bir Fenerbahçeli olduğunu ve pes etmeyecek bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Ancak, etrafındakilerin yönlendirmelerinden ve hatalarından sıyrılarak bu camiayı tekrar ayağa kaldırması gerektiğini, bu amaçla göreve geldiğini de hatırlatmak istiyorum.

Saygılarımla,

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43