TİAGO ÇUKUR İÇİN KİRALAMA KARARI

Fenerbahçe, kısa süre önce Watford'dan kadrosuna kattığı 19 yaşındaki santrafor Tiago Çukur'u kiralama kararı aldı.

TİAGO ÇUKUR İÇİN KİRALAMA KARARI

Oyuncunun tecrübe kazanmasını isteyen sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un da onayıyla Tiago Çukur'a gelen teklifleri değerlendirecek.

Fenerbahçe, hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan talipleri olan genç oyuncunun kiralık gideceği kulübe kısa süre içinde karar verecek.

 MİLLİ TAKIM'A YÜKSELDİ 
Hollanda doğumlu Tiago Çukur, Jorge Jesus’un ellerinde şekillenmeye aday bir pivot santrfor. Zeeburgia ve Feyenoord altyapılarında futbola başlayan 19 yaşında 1.96 boyundaki Tiago, hızlı bir gelişim göstererek bu yıl A Milli Takım’a yükselmişti

TİAGO ÇUKUR'UN KARİYERİ 
Futbola Hollanda’da Zeeburgia takımının altyapısında başlayan 19 yaşındaki santrfor, ardından AZ Alkmaar altyapısına transfer oldu.

2020’de serbest oyuncu olan Çukur, 2021’de Watfod’un U-21 takımına geçiş yaptı. Genç golcü, geçtiğimiz sezonu Doncaster Rovers takımında kiralık olarak geçirdi.

Bugüne kadar toplamda 55 maça çıkan Tiago Çukur, 19 gol atıp 5 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tiago Çukur'un Twitter hesabı bulunmuyor. Çukur, Instagram'da ise aktif. Tiago Çukur'un Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra Instagram'da 148 bin takipçisi sayısına ulaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43