Trabzonspor'un İstanbul talebine Fenerbahçe'den ret!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Altay maçını İstanbul'da oynamak istiyor. Son oynanan Antalyaspor maçında taraftarların sahaya girerek zemine büyük zarar vermesinin ardından saha kullanılamayacak hale geldi.

Trabzonspor'un İstanbul talebine Fenerbahçe'den ret!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Altay maçını İstanbul'da oynamak istiyor. Son oynanan Antalyaspor maçında taraftarların sahaya girerek zemine büyük zarar vermesinin ardından saha kullanılamayacak hale geldi. Fenerbahçe ise Trabzonspor'un bu talebine karşı çıktı. Seyircilerin sahaya girmesiyle birlikte hükmen mağlubiyet konuları konuşulurken tüm gözler PFDK ve TFF'ye çevrildi.

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile berabere kalarak matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'dan flaş bir talep geldi. Maçın son düdüğüyle birlikte taraftarların sahaya girmesinden sonra zeminin büyük hasar alması, çimleri kullanılamayacak hale getirdi. Trabzonspor, bu sezonki son iç saha maçı olan Altay karşılaşmasını İstanbul'da oynamak istiyor, Fenerbahçe ise buna şiddetle karşı çıkıyor.

ALİ KOÇ KARŞI ÇIKIYOR

Trabzonspor hem zeminin kötü olması hem de İstanbul'da fazladan bir şampiyonluk turu daha atmak için Altay maçının Olimpiyat Stadında oynanmasını istiyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da bu karara karşı çıkıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43