VE BAŞKAN ALİ Y.KOÇ GERİ DÖNDÜ..

Fenerbahçe geçen sezon yaşanan talihsiz sezonun acısını bu sezon fazlasıyla çıkaracak gibi. Başkan Ali Koç geçen sezon yaşanan başarısızlığa kuşkusuz ki en çok üzülenlerin başında geliyordur.

VE BAŞKAN ALİ Y.KOÇ GERİ DÖNDÜ..

VE BAŞKAN ALİ Y.KOÇ GERİ DÖNDÜ..

Başkanlığının 1. Yılında Fenerbahçe taraftarının hiç beklemediği bir şansızlık ve başarısızlık yaşadı. Ancak bu sezon bunun tam aksi olacak. Öyle ki Ali Koç liderliğindeki transfer taarruzu her geçen gün bir yıldız futbolcu ile devam ediyor. Şu ana kadar yapılan transferler gerçekten çok yerinde ve isabetli transferlerdir. Tabiki transferlerin tamamının nokta transferler olmasının ve başarılı oyuncuların alınmasının en büyük etkeni Ersun Yanal’dır. İşaret ettiği futbolcuları tek tek takıma kazandırmak meziyeti de Comolli’ye teslim edilmelidir. Comolli hem çok kaliteli oyuncuları alarak başarısını kanıtladı, hem de alınan oyuncuların çoğunu bonservis bedeli ödemeden aldı. Geçen sezonun aksine Comolli ’de Başkan Ali Koç gibi gaz kesmeden devam ediyorlar.

Bu sezon destek daha çok olmalı..

Başkan Ali Koç bu sezon takımın şampiyon olması için elinden gelen her şeyi yapmaya gayret ediyor. Şampiyonluğun uzun zamandır yaşanmaması taraftarları çok üzdüğü gibi Ali Koç ’uda fazlasıyla üzüyor ve rahatsız ediyor. Geçen sezon bir kenara bırakılıp, ancak hiç akıllardan çıkmayacak gibi yeni sezona başlamak çok önemli. Özellikle bu sezonda Başkana, takıma, hocaya fazlasıyla destek olmak şart. Fenerbahçe taraftarı da bu desteği her zaman vererek kendisini kanıtlamış büyük bir camiadır.

Volkan Ballı çok şey demek..

Yeni sezonda takım için her zaman Jokerbet her şeyini ortaya koyan İdari Menajer Volkan Ballı asla unutulmamalıdır. Fenerbahçe taraftarının çok sevdiği Ballı göreve geldiği günden beri Ersun hoca ile büyük ve başarılı işlere imza attılar. Küme düşmesi muhtemel olan adeta yok olmuş, bitmiş bir takımı ayağa kaldırarak ligi 6. Sırada tamamladılar. Volkan Ballı Fenerbahçe için her zaman çok değerli olan bir futbol adamıdır. Takıma kazandırdığı arkadaşlık ve güven duygusunun meyvelerini bu sezon hep birlikte yiyeceğiz. Başkan Ali Koç’unda haklı olarak Volkan Ballı ’ya çok güvendiği ortada.

Bu takım resital sunar

Fenerbahçe taraftarı bu sezon çok keyif alacağı bir takım izleyecekler. Ben buna kefilim, görünen köy kılavuz istemez. Geçen sezonun aksine başkan dâhil herkes canla başla çalışıyor ve ayakları yere değiyor. Takım şampiyon olur mu onu şu an söylemek doğru olmaz. Ancak doğru olan bir şey var ki, bu takım futbol resitali verir. Yapılan transferlerin başarılarından dolayı başta Başkan Ali Koç’u ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Fenerbahçe taraftarı yine yeni büyük transferlerin olacağına emin olsun.

Dedik ya, BAŞKAN ALİ YILDIRIM KOÇ GERİ DÖNDÜ..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43