Ve..Beklenen oldu!

Fenerbahçe’de isyan çıktı… İrfan Can Kahveci, Sosa, Mesut Özil, Mert Hakan, Pelkas ve Burak Kapacak, Vitor Pereira ile çalışmak istemiyor.

Ve..Beklenen oldu!

Fenerbahçe'de devre arasında takımdan ayrılmak istediğini söyleyen ilk isim Burak Kapacak oldu. Bursaspor’dan ciddi bir bonservis bedeli ödenerek alınan Burak isyan etti. Görüştüğü Volkan Ballı’ya, “abi beni hiç denemeyecekseniz neden aldınız?” diye sordu. Daha yaşının 21 olduğunu hatırlattı. Emre’nin kendisini, “Kerem’den daha iyisin” diyerek Fenerbahçe’ye gelmesi konusunda ikna ettiğinden bahsetti.

MESUT ÖZİL DE İSYANA KATILDI
Yıldız futbolcu Mesut Özil'in de Vitor Pereira ile çalışmak istemediğini yakın çevresine bildirdiği öğrenildi.

TRANSFER SORUSUNA YANIT
"Mesut Özil'in gitme durumu var mı?" sorusunu da yanıtlayan Rıdvan Dilmen, "Geçen gün görüştüm, dün görüştüm böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Tedavideydi. Fakat Mesut Özil bu sistemde olmaz." açıklamasını yaptı.

RIDVAN DİLMEN'İN YORUMU
Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında sorun olduğunu belirten Rıdvan Dilmen "Mesut Özil - Pereira ilişkisi kötü. İlk haftadan beri belliydi kötü gittiği." ifadelerini kullandı.

NURDOĞDU BAYRAKTAROĞLU YORUMU
Net olan bir şey var ki, bir çok futbolcu Pereira ile çalışmak istemiyor. Bunların en başında Mesut, Güvenilir Casino Siteleri Pelkas, İrfan geliyor. Pereira'nın oynattığı sistem de bu futbolcular asla başarılı olamayacaklardır. Hoca Sistemini değişse bile artık Fenerbahçe'de bu hoca ile asla barış sağlanamaz. Artık ilişkiler tamamen bitmiş. Bu işin tatlıya bağlanmasının tek şansı Başkan Sayın Ali Koç'un bizzat devreye girmesi olur..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43