Vedat Muriqi Fenerbahçemizde

Kulübümüz Kosovalı forvet Vedat Muriqi ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bir çok takımın gündeminden uzun zaman düşmeyen genç golcü her zaman olduğu gibi en büyük olan Fenerbahçe ile anlaştı. Transferde eski yöneticimiz Rize'li iş adamı Tahir Kıran büyük rol oynadı.

Vedat Muriqi Fenerbahçemizde

Özellikle Galatasaray kulübünün uzunca bir süre transferi için uğraş vermiş olması ise sdece tefarruatttan öteye geçemedi. Yani Fenerbahçe istediği her futbolcuyu alacak güçtedir.

Vedat'ın transferinde eski yöneticilerimizden Tahir Kıran çok önemli rol üstlendi. Rizeli olan Kıran ditekt olarak Rizespor başkanından Vedat'ı Fenerbahçe'ye vermesini rica ederek transferin Fenerbahçe lehine olmasını sağladı.

1994 doğumlu Kosovalı forvet Vedat Kalebet Muriqi’nin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Damien Comolli de hazır bulundu.

Önümüzdeki 4 yıl boyunca formamızı gurula taşıyacak olan Vedat Muriqi’ye Tükiye’nin en büyük ailesine hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

12NUMARA

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEVEDAT MURİGİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43