Vedat Muriqi hamlesi!

Fenerbahçe'de teknik adam konusu şimdilik kapandı. Artık transfer için kollar sıvandı. Öncelik bu sezon takıma katkı sağlayacak isimlerle anlaşmak. Bu yolda ilk adım Vedat Muriç’in kiralanmasıyla atılacak.

Vedat Muriqi hamlesi!

Fenerbahçe , en azından sezon sonuna kadar teknik direktör sorununu çözmüş oldu. Yeni sezon için göreve gelecek teknik adam belli olduktan sonra kadro yapılanmasının planlaması için çalışmalar yapılacak.

Ara Transfer dönemindeki öncelik ise takıma hemen katkı verecek isimleri kadroya katmak. Bunun için kira lama yöntemine matadorbet yönelecek olan yönetimin bir numaralı hedef i Vedat Muriç. Fenerbahçe’n in bu sezonki en önemli sıkıntısı, gol yollarında yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Kosovalı oyuncuyu 6 aylığına kiralayarak bu sorunu çözmek istiyor. Muriç ile her konuda anlaşma sağlandı. Ancak Lazio’nun, başarılı oy uncunun yerini dolduracak transferi bir türlü yapmaması nedeniyle bekleyiş devam ediyor.

Bonservisi alınabilir

Yönetim, Vedat Muriç’i kiralık olarak kadroya katarken sözleşmeye satın alma opsiyonu de eklemeyi planlıyor. Bu sayede, önümüzdeki sezon takımı devralacak ol an teknik adamın talebi doğrultusunda Muriç kalıcı olarak kadroya katılabilecek. Fenerbahçe eğer transfer dönemi bitmeden yeni hocayı belirlerse, kadroya önümüzdeki sezonun yapılanmasına yönelik takviyeler de yapmak için adımlar atacak.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEVedat Muriç

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43