Ve..Osayi-Samuel geliyor!

Fenerbahçemiz transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı lacivertli takım devre arasında Mesut Özil ve Attila Szalai'yi transfer etmişti.

Ve..Osayi-Samuel geliyor!

Öte yandan Fenerbahçe bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Osayi-Samuel'in de transferini duyurmuştu. Nijeryalı futbolcu sezon Mariobet sonunda takıma katılacaktı ancak iki kulüpte de sıcak gelişmeler devam ediyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Queens Park Rangers ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Bright Osayi-Samuel'i transfer etmişti.

Sarı lacivertli takım transferi, "Kulübümüz Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, 4 sezon için anlaşmaya varmıştır" diyerek duyurmuştu.

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel transferinin devre arasında gerçekleşmesi adına kulübü QPR ile kesin olarak anlaşma sağladı. Bu gelişme karşısında Erol Bulut ve ekibinde büyük bir seviçle karşılandı. Takıma büyük katkı sağlayacağına inanılan genç yetenek kısa zamanda istanbul'a gelecek..

Koç: "İsimler belli"
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 1-1 sona eren Sivasspor maçının ardından transfer açıklaması yapmıştı. Başkan Koç yaptığı açıklamada, "Ayrılacak da olacak, gelecek de olacak. İsimleri belli ama zamanı gelince açıklarız" demişti.

Osayi-Samuel'in performansı
23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Blacpool'daki performansıyla, 2017 yılında QPR'a transfer olmuştu. Hücumun her iki kanadında da forma giyen Osayi, bu sezon sezon QPR formasıyla 23 maçta 3 gol attı ve 3 asist yaptı.

Öte yandan kariyerinde toplam 194 maça çıktı. 23 yaşındaki futbolcu 18 gol atıp 19 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber 12numara.com.tr tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43