Vitor Pereira'nın yıldızlarına yeni sözleşme!

Görevde kaldığı süre içerisinde genç yeteneklere güvenen ve onlara forma şansı veren Vitor Pereira'nın 4 prensine Fenerbahçeli yöneticilerden yeni sözleşme teklifi geldi. İşte sarı lacivertli kulüpte yaşanan son dakika gelişmesi...

Vitor Pereira'nın yıldızlarına yeni sözleşme!

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'de flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte Fenerbahçe'deki son kralbet giriş dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Yaklaşan Ocak transfer dönemi öncesi Fenerbahçe'de dış transfer kadar iç transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı Lacivertliler sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan futbolcularla görüşme halinde.

Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de Adana Demirspor karşılaşmasının öncesinde yeni teknik direktör konusunda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Bir yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Sarı Lacivertli yönetim diğer taraftan iç transferde önemli adımlar atıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Berke Özer ile görüşme yapan Fenerbahçe genç futbolcuyla anlaşma noktasına geldi.

Fenerbahçe, Berke Özer ile görüşmelerde sona yaklaştı. Son görüşmesini başkan Ali Koç ile yapacak olan Berke, 3.5 yıllık anlaşma ile beraber takımda süre alma konusuna da önem veriyor.

Fenerbahçe'ye 2018 yılında Altınordu'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Berke, bir süre Westerlo'da kiralık forma giymişti. Berke Özer, Altay Bayındır'ın 30 Ekim'deki Konyaspor maçında sakatlanmasından sonra Fenerbahçe kalesini devralmıştı.

Sarı lacivertli ekiple olan sözleşmesi Haziran 2022'de bitecek olan Berke Özer, Fransa ve Almanya ekiplerinin radarında bulunurken, Roma'nın da oyuncuyu izlediği iddia edilmişti.

Öte yandan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu ile yaptığı görüşmelerde de sona yaklaştı. Vitor Pereira ile birlikte sağ ve sol kanatta başarılı performanslar sergileyen genç yıldızın da sözleşmesi uzatılacak.

Milli takım tercihi merak edilen Ferdi Kadıoğlu geçtiğimiz günler milli takım tercihini Türk Milli Takımı'ndan yana kullanmıştı. Kadıoğlu'nun önünde Kanada ve Hollanda Milli Takımlarında oynama seçenekleri de bulunuyordu.

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu ile kaç yıllık sözleşme imzalayacağı henüz netlik kazanmazken Berke Özer'de olduğu gibi 3.5 yıllık bir sözleşme teklifinin masada olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe ile bu sezon toplamda 22 karşılaşmada forma giyen genç yıldız 2 gol atıp 2 asist yaptı. Ferdi Kadıoğlu'nun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri ise 6.5 milyon Euro...

Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu'nun dışında Arda Güler ve Muhammed Gümüşkaya'yla da sözleşme uzatma görüşmeleri devam ediyor. Arda Güler ve Muhammed Gümüşkaya'nın sözleşmeleri 2023 yılında sona erecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43