Willian Arao tamam! Fenerbahçe transferi açıklıyor

Fenerbahçe B planı Willian Arao'yu devreye soktu. Transferde son aşamaya gelen sarı-lacivertliler, Arao transferini kısa süre içerisinde açıklamak istiyor.

Willian Arao tamam! Fenerbahçe transferi açıklıyor

Fenerbahçe'de 6 numara transferi için pazarlıklar son aşamada. Sarı-Lacivertliler, Flamengo forması giyen Willian Arao ile büyük oranda anlaşma sağladı.

Kulübü Flamengo ile görüşmeler ise sürüyor. 29 yaşındaki ön liberonun transferinin kısa süre içende sonuçlanması bekleniyor. Yıldız futbolcunun Jorge Jesus'la çalışmak istemesinin nedeni, kariyerinin en iyi dönemini Portekizli teknik adamla geçirmiş olması. Sarı-Lacivertliler yıldız futbolcuyu bonservisiyle transfer etmek istiyor. Ancak opsiyonlu kiralama seçeneği de masada.

2023 YILI SONUNDA BOŞA ÇIKIYOR

Fenerbahçe, Arao'yu bonservisiyle transfer etmesi durumunda 3 milyon euro ödeyecek. Bilindiği gibi Fenerbahçe, Real Betis forması giyen Portekizli 6 numara William Carvalho için de büyük uğraş vermişti. Ancak Real Betis istediği rakamda indirime gitmeyince Fenerbahçe geri adım attı. Ayrıca Carvalho'nun istediği sözleşme şartları da yüksek bulundu. Fenerbahçe yönetimi B planı olarak gördüğü Arao transferini bayrama kadar bitirmekte kararlı.

DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertliler, bu transferi sonuçlandırıp taraftara bayram hediyesi vermek istiyor. Willian Arao'nun, Flamengo ile sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Arao, 1 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi. Eski hocası Jorge Jesus ile birlikte müthiş bir ivme yakaladı.12numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43