Yanal bu yıldızı istiyor..

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'den flaş hamleler gelmeye başladı. Ersun Yanal'ın imzasından sonra transfer çalışmaları hız kazandı.

Yanal bu yıldızı istiyor..

Ali Koç'un daha önce "gündemimizde yok ve gelecekte de olmayacak" dediği Ersun Yanal'la 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Ali Koç, "Transferde gözümüzü karartacağız. Gerekirse önümüzdeki sezon Avrupa'ya gitmektense şampiyon olacak kadroyu kuracağız" dedi.

Bu açıklamaların ardından bomba bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Süper Lig'in yıldızına kancayı taktı. 

12numara ekibinin aldığı habere ise "Slimani'de hayal kırıklığı yaşayan sarılacivertlilerin Kasımpaşa forması giyen Mbaye Diagne'ye teklif götüreceği".. Yanal'ın Mbaye transferini çok Klasbahis istediği ise gelen başka bir net bilgi..

27 yaşında ve 1.93 boyundaki Sennegalli santrafor şu anda Spor Toto Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu durumunda. Süper Lig'de çıktığı 16 maçta attığı 18 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Mbaye Diagne'nin 2 de asisti bulunuyor. 

DIAGNE'YE ARABİSTAN'DAN DA TEKLİFLER GELİYOR

Bu arada 27 yaşındaki Senegalli golcüye Arabistan'dan da cazip teklifler geldiği öğrenilirken, yönetimin değerlendirme için sezon sonunu bekleme kararı aldığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErsun Yanal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43