Yassine Benzia'ya 5 ülkeden teklif var!

Ya bizler futbolcudan anlamıyoruz, veya gerektiği gibi yararlanamıyoruz, veya Avrupa bu işi bilmiyor!..Bir yerde bir eksik var?

Yassine Benzia'ya 5 ülkeden teklif var!

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Yassine Benzia, gelecek sezonla ilgili acele bir karar vermek istemiyor. Yıldız orta sahaya şimdiden birçok takımın talip olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Lille'den kiraladığı ancak hayal kırıklığı yaratan ve kadro dışı kalan Yassine Benzia, buna rağmen diğer takımların ilgisini çekmeyi başardı.

Fenerbahçe'de ayrılık! Gidiyor
Fenerbahçe'nin sezon başında Lille'den kiraladığı Benzia, performansıyla hayal kırıklığı yaratmış ve ligin ikinci yarısıyla birlikte de kadro dışı Bahis Siteleri kalmıştı.

Lille ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cezayirli futbolcu, kiralık sözleşmesinin bitmesiyle birlikte kulübüyle masaya oturacak.

Takımda kalmak bir seçenek olsa da transfer yapma ihtimali daha ağır basabilir.
Fransız Foot Mercato sitesinin haberine göre; Fenerbahçe'de kadro dışı kalan 24 yaşındaki oyuncuya 5 farklı ülkeden teklifler geliyor.

Bonservisi elinde bulunan Lille kulübüne dönmek istemeyen Cezayirli oyuncuya Rusya, Yunanistan, İspanya, İngiltere ve Fransa'dan teklifler geldiği belirtildi.

Kadro dışı olmasına rağmen Benzia'nın idmanlarını aksatmıyor.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEYassine Benzia

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43