Yeni bir marka doğuyor: CEGGO..

Fenerbahçe camiamızın sevilen isimlerinden Cevat Şenkardeşler yeni bir marka için kollarını sıvadı. 29 Ekim 2020 tarihinde tanıtım lansmanı yapılacak "CEGGO" markası yakında hizmet vermeye başlayacak.

Yeni bir marka doğuyor: CEGGO..

Fenerbahçe camiasmızın sevilen isimlerinden Cevat Şenkardeşler yeni bir marka için kollarını sıvadı. 29 Ekim 2020 tarihinde tanıtım lansmanı yapılacak "CEGGO" markası yakında hizmet vermeye başlayacak. 

Bu konuda kısa görüşünü bizimle paylaşan Cevat Şenkardeşler kendisinden ve markasından şöyle söz etti:

1968 İstanbul Doğumlu Üç Çocuk babası olan Cevat Şenkardeşler Tekstil Söktöründe 30 yıldır İmalat İhracat Yapmakta 2004 _2010 Yıllarında Fenerium Lisanlı Ürünlerininde İmalatını Yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Cevat Şenkardeşler'in bugünlerde İddalı bir Tekstil Markasıyla "CEGGO" Sadece Türkiye nin diğil Dünya Polobet Markası Olmak Üzere İnternet Üzerinden Çalışan Kadın İş Kadını Markasıyla Dünya Genelinde Ses Getirecek Modelleriyle 29 Ekim de Yapılacak bir Koktey İle Çalışan Bayanların Beğenisine sunuluyor. CEGGO Markasının Açılışını Büyük bir Aksilik Olmazsa TFF Başkanı Nihat Özdemir İle Gerçekleşecek çok Sayıda Futbolcu Teknik direktör Yönetici ve Eşleride Katılım Yapması Bekleniyor. 

12Numara olarak kendisine ve yeni markasına başarılar diliyoruz..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43