Yeni transfer Tiago Çukur dövmeleri ile dikkat çekiyor | Yerli Zlatan Ibrahimovic benzetmesi

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Watford forması giyen Tiago Çukur'u transfer ettiğini resmen açıkladı. 23 Mayıs'ta A Milli Takım'a çağrılan Tiago Çukur dövmeleri ile de dikkat çekiyor.

Yeni transfer Tiago Çukur dövmeleri ile dikkat çekiyor | Yerli Zlatan Ibrahimovic benzetmesi

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Watford forması giyen Tiago Çukur'u transfer ettiğini resmen açıkladı. 23 Mayıs'ta A Milli Takım'a çağrılan Tiago Çukur dövmeleri ile de dikkat çekiyor. İşte Tiago Çukur'un çarpıcı hikayesi ve son dakika haberinin detayları...

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz İngiltere'nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur'un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecektir" denildi.

İLK KEZ LİTVANYA'YA KARŞI MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ

Tiago Çukur, 23 Mayıs'ta A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi maçları için aday kadrosuna çağrılmıştı.

19 yaşındaki golcü oyuncu, Litvanya ile oynanan ve 2-0 kazandığımız maçın son 6 dakikasında oyuna girerek ilk kez A Milli Takım forması giymişti.

DÖVMELERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Tiago Çukur'un boynunda öpücük, kelebek ve gül dövmeleri bulunuyor.

Bu dövmelerinin başka bir anlamı var mı bilinmiyor ancak Türk futbolcu, bu tarzıyla Zlatan Ibrahimovic'e benzetiliyor.

TIAGO ÇUKUR KİMDİR?

Tam adı Tiago Süer Barbaros Çukur olan futbolcu, 30 Kasım 2002 tarihinde Hollanda'nın Amsterdam kentinde dünyaya geldi. Santrafor mevkisinde oynayan 19 yaşındaki oyuncu, 1.96 boyunda...

Futbola PSCK altyapısında başlayan 19 yaşındaki forvet, Zeeburgia, Feyenoord ve AZ Alkmaar altyapılarında da forma giydi.

Tiago Çukur, 2020/2021 sezonu ara transfer döneminde Watford'a transfer oldu.

2021/2022 sezonunu Doncaster Rovers'ta kiralık olarak geçiren Tiago Çukur, kariyerinde çıktığı 55 maçta 15 gol ve 2 asist kaydetti.

Watford A Takımı'nda çıktığı 26 maçta 1 gol atma başarısı gösteren futbolcu, 2022 Ocak'ta yeniden U23 takımına gönderilmişti.

A Milli Takım formasıyla 1 maça çıkan genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 250 bin Euro...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43