Yılmaz Vural: “Fenerbahçe’nin başına geçmek istiyorum”

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural: “Fenerbahçe’nin başına geçmek istiyorum”

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin başına geçmek istediğini ve çok iyi iş yapacağını iddia eden Vural, görev alması halinde mahcup etmeyeceğini söyledi.

“2 KERE GECE ANTRENÖR OLDUM”

Daha önce Fenerbahçe ile 2 kez anlaşma aşamasına geldiğini hatırlatan tecrübeli teknik direktör, “Fenerbahçe, bugüne kadar bana yönetici bazında hep tekliflerde bulundu. 2 kere gece anlaştım, antrenör oldum, sabaha başkası geldi. O yüzden onlarla daha özdeşleşti ismimiz. Çok istiyorum, daha önce de demiştim” dedi.

“İNŞALLAH ALİ BEY’İN AKLINA GİRER DE…”
Fenerbahçe ile adı anılan diğer teknik direktörlerden daha iyi iş yapacağını vurgulayan 68 yaşındaki futbol adamı, “Antrenörsüz olduğu bir dönem var Fenerbahçe’nin. Bazı yönetici arkadaşlarla da görüşüyoruz, neden, niçinleri soruyoruz. İnşallah, Ali Bey’in aklına girer de bizi Fenerbahçe takımına yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam, kimseyi mahcup etmem. Taraftarıyla, çevresiyle, medyasıyla her şeyiyle gayet uyum içerisinde takımın başarısı için diğer alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum. Biraz da ukalalık yapalım. Türkiye Ligi’nin 1923’ten beri en çok resmi maça çıkan ikinci antrenörüyüm. Bu takımlar mahalle takımı değil, bu ligin takımlarıydı” ifadelerini kullandı.

“EĞİTİMİMİ ALMANYA’DA ALDIM”
Son olarak eğitimini Avrupa’da aldığını ifade eden Yılmaz Vural, “Yabancı dilimiz var, Avrupa kültürümüz var. matadorbet Ben, Türkiye’de antrenörlük eğitimi almadım. Almanya’da üniversiteye, kursları bitirdim ve her şeyi yaptım. İnsanlar her şeyi basite indirgemeye çalışıyor. Gitsinler bakalım, yurtdışında bir şoför ehliyeti alsınlar kolaysa” şeklinde konuştu.

MİNİ YORUM: Vu sezon için Şampiyonluk umutları %97 kaybolmuştur. Yılmaz Vural bu dönemde Fenerbahçe için en uygun hocadır. Biz yürekten inanıyoruz ki, Yılmaz hoca çok başarılı olur. Başkanımız Ali Koç kendisine bu şansı vermelidir. Yılmaz Hocanın yarısı etmeyen onlarca hoca görev aldı. Yılmaz Vural'ın hepsinden fazla tecrübesi ve kalitesi vardır.  12NUNARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43