Zavallı milyonerler!

Zavallı milyonerler!

Zavallı milyonerler!

Fenerbahçe takımı taraftarlarını her geçen maç üzerek yoluna devam ediyor. Artık ne yazacak bir söz, ne de bu zavallı futbolcuları koruyacak durumumuz kalmadı. Nasıl koruyup, moral verelim ki?. Haftalardır rezil bir futbol ve gelinen utanç verici noktaya rağmen elimizden geldiğince hep destek olmaya çalıştım. Biraz daha şans verelim, bu takım mutlaka düzelecektir dedim. Ancak yanılacağımı biliyordum ve yanılmadım. Bu takımın hiçbir yönüne ve mücadelesini ne destek vermek, Fenerbahçe Taraftarına ihanet olur. Beyler, sizlerde hiç gurur, adamlık, aldığı yüz binlerce liranın hakkını verememekten dolayı utanma duygusu yok mu? Evet, maalesef yok! Yok ki bu kadar zavallı ve acınacak futbol oynuyor ve hep kaybediyorsunuz? Artık sözün bittiği yer ve hiç kimse artık destek olun gibi şeyleri aklından geçirmesin. Aylardı r destek olmaktan, taraftarın tepkisini çekiyoruz?. Neden çekiyoruz? Sizin gibi takımına hiçbir faydası olmayan zavallıları desteklediğimiz için. Artık bu gelinen noktadan sonra tam anlamı ile hak ettiğiniz şekilde yazılarım olacak. Ha olsa ne olur, olmasa ne olur diyeceksiniz? Olsun biz hak ettiğiniz gibi davranalım, yazalım yeter!.

Bu takımdan 3 gol yenmez

Zenit takımı devre arasına lider girmiş bir takım. Tamam, kötü bir takım değil! Ancak şu an itibariyle devre arası yaşayan bir takım. Yani henüz ikinci devre hazırlık aşamasında. Siz bu durumda olan bir takımdan bile 3 gol yiyebiliyorsanız, sizin adınıza üzülmekten başka bir şey yapamayız. Maçın ilk devresi zaten futbol adına konuşulacak Casinoslot hiçbir şey yok!. İkinci devrede ise Tolgay Arslan’ın başlaması 5-10 dakika biraz top yaptınız o kadar. Başka ne yaptınız? Hiç hiçbir şey..

Ersun Yanal’da çare olamadı

Ersun Yanal Fenerbahçe takımına can olamadı. Bu açık ve net. Kendisini severim, kalite adamdır, takımına çok şey vermeyi çok ister. Zira Ersun hoca artık, eski Ersun Yanal değildir. En azından bu kadar maç sonra bunu söyleyebilirim. Bundan sonraki maçlarda farklı bir hoca olarak takımını ayakta tutarsa o zaman alkışlamayı da biliriz. Hocam senin gibi tecrübeli bir futbol adamının birçok maça yanlış kadro ile başlaması çok şaşılacak bir durum. Örneğin, Zenit maçına haftalardır oynamayan Alper Potuk ve Şener Özbayrkalı ile başlaman senin adına çok olumsuz oldu. Zaten Alper’i ikinci devre oyundan alarak bu yanlışını fark ettin. Ancak koca 45 dakika 10 kişi oynadın. Elif Elmas yetenekli ancak daha çok çalışması gerekir, büyük takım oyuncusu değil. Ayew geldiği günden beri boş ve savruk bir futbolcu. Moses büyük umutlarla geldi. Zeki ve teknik bir yetenek, ancak o da çalım hastası takıma hiçbir katkı veremedi. Yani bal yapmayan arı gibi. Diğerlerini hiç saymıyorum, al birini vur ötekine!

Hedef küme düşmemek!

Artık Avrupa ağır bir yenilgi ile bitti. Şimdi herkesin aklını başına alıp Beşiktaş maçını kazanmayı düşünmesi zorunlu olmuştur. Ve hiç biriniz sakın aklınızdan beraberliği bile düşürmeyin. Bu maçı kazanamazsanız bu taraftar artık maçlarınıza bile gelmeyecektir. Fenerbahçe gibi bir büyük markayı bu kadar kısa zamanda yerle bir etmenizi asla unutmayacağız. Artık tek hedefiniz var! Ne acıdır ki ‘FENERBAHÇE’ küme düşmesin düşüncesi ile oynayacak olmanızdır. Sanırım Fenerbahçe futbol takımızı küme düşürmeyecek kadar onurlu ve karakterli oyun oynayıp iyi sonuçlar alırsınız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Kemal Yakup 5 yıl önce

Abi süper yazı ..

banner42

banner43