Böyle Olmaz!

Fenerbahçe'de oynadığını unutan futbolcularımız var. İnanılır gibi değil. Mehmet Topal'dan tut da Slimani'ye kadar.

Böyle Olmaz!

Böyle olmaz! Burası Fenerbahçe beyler.

Fenerbahçe Forması giydiğinin şuuruna varması gerekiyor artık oyuncularımızın. Tabiri caizse Dün gece Trabzon sporun sahasın da resmen ezildik, az kalsın maç 5-6 farka gidecekti ki bunu Trabzon sporun şansızlığı ve kalecimiz Harun Tekin'in kurtarışları engelledi. Faciaya ramak kalmıştı resmen. Fenerbahçe'de oynadığınızı anlayın artık beyler bu takım neler gördü yaşadı ama hiç bu kadar ezilmedi yazık.

Gelelim maçın analizine..

Teknik direktör Erwin Koeman değişiklik yaparken oyuna alabileceği değiştireceği iyi yedeklerimiz yoktu. Bakıyorsun Benzia yok jailson cezalı, Soldado cezalı Barış var Yiğithan var bunlar ile de çark dönmüyor ki dönmedi ve maçı kaybettik. Şayet değişikler yerin de olabilseydi maç en azından beraberlik ile sonuçlana bilirdi. Koeman'ın sistemi başarılı 4-1-3-2 oyun için de 4-4-2 ye dönebilen Casinomaxi bir sistem çift forvet ile başarılı oluyoruz ancak orta saha ve defans ta büyük hatalar verip kolay adam geçiriyoruz. Kanatlar lig başladığından beri bitmiş durum da. Futbolcularımızın artık Fenerbahçe şuurunu anlamaları gerekli lig bitecek biz hala rüyadayız. Bu rezalete son vermesi gereken Ali Koç’tan başkası değil. Devre arası mutlaka 2-3 yeni transfer yapmalıyız yerinde transferler ile ilk 5 için de yer alabiliriz ama böyle giderse bu için de bulunduğumuz durumdan kurtaramayız kendimizi.

Not: Şu futbol da centilmenlik konusunu geçelim artık. Galatasaray eski başkanı rahmetli Özhan Canaydın'da çok uğraştı centilmenlik filan diye ama Fenerbahçe 6-0 gibi tarihi fark attı Galatasaray'a. Ali beyin artık sadece Fenerbahçe'ye ve başarısına odaklanmasında fayda var. Centilmenlik iyidir ama futbol da heyecanı yok ediyor. 18 takımlı lig de sadece Ali beyin centilmenliği ile olmaz zaten bu işler o da ap ayrı bir mesele.

Sağlıcakla kalın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43