Erwin Koeman: Çok şey gördüm ama konuşmayacağım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman ve savunma oyuncusu Roman Neustadter, Dinamo Zagreb maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Erwin Koeman: Çok şey gördüm ama konuşmayacağım

İlk olarak konuşan Neustadter, Hırvat ekibi karşısında kazanarak öz güven tazelemek istediklerini söyledi. 

30 yaşındaki savunmacı, "Avrupa Ligi farklı bir kulvar. Yarın kazandığımız takdirde bir üst tura yükseleceğiz. Ligdeki durumumuzu unutacağız. Özgüven kazanmak istiyoruz. İlk maçta dört kolay gol yedik. Yarın akşam konsantrasyonumuzu en üst düzeyde tutmalıyız. Takımımızı zor bir duruma düşürdük. Bu durumdan çıkarabilecek olanlar da yine bizleriz," ifadelerini kullandı.

Tecrübeli savunmacının ardından söz alan teknik direktör Erwin Koeman ise, hedeflerinin Dinamo Zagreb maçını kazanarak bir üst tura yükselmek olduğunu söyledi.

Hollandalı teknik adam, "Grupta hangi durumda olduğumuzu biliyoruz. Biz ikinci sıradayız, Dinamo Zagreb birinci sırada. Yarın kazanıp bir üst tura yükselmek istiyoruz. Hedefimiz bu," ifadelerini kullandı.

Koeman'ın açıklamalarından öne Onwin çıkan diğer detaylar ise şu şekilde:

"Burada göreve 3 Ağustos'ta başladım. Yani 6-7 haftalık bir dönemi kaçırdım. Çok şey gördüm, ama bunlarla ilgili basına konuşmak istemiyorum. Gördüğüm şeylerde iyi olan daha az şeyler var."

"Herkes neler olacağını bilmek ister. Ama bu soruyu benim üstlerime sormanız gerekiyor. Şu anda buradayız. Bu takımı bir şekle sokmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çok şey yapmamız gerekiyor. Bunu biliyoruz."

"Pazar günü bir mağlubiyet aldık. Çözmemiz gereken şeyler var. Zor bir durumdayız. Ama herhangi bir bahanemiz yok. Yarın sahada olacağız ve bir üst tura çıkmak için mücadele edeceğiz."

"Devam etmek mecburiyetindeyiz. Yarın çıkıp futbolumuzu oynamak zorundayız. Bir üst tura yükselmek ve mümkünse bu yarın olsun istiyoruz."

"Bazı oyuncuların sakatlığı söz konusuysa diğer oyunculara şans geliyor demektir. Oynayacak oyunculara güveniyorum. Onların da şans geldiğinde en iyisini yapmaları gerekir."

"Yarın çok iyi bir takımla oynayacağız. İyi bir takım olduklarını onlarla oynadığımız ilk maçta da gösterdiler."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43