Erwin Koeman’dan maç sonu değerlendirmesi

Teknik Sorumlumuz Erwin Koeman, Trabzonspor karşılaşması sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Erwin Koeman’dan maç sonu değerlendirmesi

İstedikleri gibi topa sahip olamadıklarını belirten Erwin Koeman, “Maçın ilk yarısında aslında oyuncularımızla da konuşmuştuk. Rakip kendi yarı sahamıza geldiğinde onlara baskı yapacaktık. Ama saha içerisinde yaptığımız şey bu değildi. Aynı zamanda bir durum daha vardı. Topun daha fazla bizde kalması gerekiyordu. Bu yüzden sorunlar yaşadık. Top bizdeyken iki üç saniye içerisinde topu kaybettiğimizi gördük. Bu da bizim için bir sorundu.” şeklinde konuştu.

Futbolcularımızın performansları hakkında da konuşan Koeman,“Kulübemize bakarsak sakatlıktan dönen bazı oyuncularımız vardı. Aynı zamanda genç oyuncularımız da vardı. İki tane iyi oyuncumuz hala cezalı durumda. Böyle bir durum da söz konusu. Ama şunu itiraf etmem gerekiyor. Saha içerisinde Trabzonspor daha dinç ve daha taze gözüktü. Buna rağmen, maçın ilk yarısına baktığımızda üç tane iyi pozisyonumuz olduğunu Bahsegel görebiliyoruz. İkinci yarı başladı ve 2-0’ı buldular. 3-0’ı da bulabilirlerdi ama istedikleri golü atamadılar. Sonrasında da takımın skora inandığını gördük açıkçası. 2-1’e getirdik. 2-2 olmalıydı belki de maçın son dakikalarında. Maksimum zaten bu skoru alabilirdik. Bizim için bu akşam en fazla 2-2’ye gelebilirdi bu karşılaşma. Ama dediğim gibi 2-2’yi bulabilecek şanslar yakaladık. Trabzonspor 3-0’ı yakalayabilecek fırsatlar üretse bile atamadıklarını gördükten sonra 2-2’ye getirebilirdik. Buna rağmen oyuncularımız 95.dakikaya kadar inançlarını sürdürdüler. Çalışmalarını, o mücadelelerini son ana kadar neleri varsa sahaya bıraktıklarını gösterdiler.” ifadelerini kullandı.

Geleceği ile ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan Koeman, “Başkanla ve Damien ile bir toplantı yaptım. Benim üstümdeki insanlar benim burada ne kadar kalacağımın cevabını biliyor. Ben de onlardan duyacağım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43